-- OGLAŠEVANJE --

Iščejo soseda Megasu

Občina Trbovlje v najem oddaja gostinski lokal na Sallauminesu 8. Ponudbe sprejemajo do četrtka, 19. maja.

-- OGLAŠEVANJE --

Poslovni prostor pod restavracijo Megas Aleksandros, pri letnem kopališču, v izmeri 144 kvadratnih metrov in skupne prostore v izmeri 39 kvadratnih metrov daje občina Trbovlje v najem za določen čas 3 let z možnostjo podaljšanja. Poslovni prostor, ki je v pritličju, v naravi predstavlja 99,27 kvadratnih metrov, terasa pa 44,73 kvadratnih metrov. Del poslovnih prostorov je neločljivo povezan z lokalom Megas Aleksandros.

Najemnina bo določena sporazumno, vendar ne nižja od 619,91 evrov mesečno. Izbran bo ponudnik, ki bo ponudil plačilo najvišje najemnine.

Še do jutri iščejo najemnika fitnesa

V lasti občine je celoten bazenski kompleks, občina pa išče najemnika za kar dva prazna lokala na Sallauminesu 8, še vedno tudi najemnika za fitnes. Občina je od prvega najema do danes najemnino znižala za 295,10 evrov: “cene ne bomo več zniževali,” zatrjujejo na občini Trbovlje.

Rajši imajo prazne prostore, kot nižjo najemnino, čeprav ima občina s praznim fitnesom mesečno 150 evrov stroškov: “V primeru neuspeha bomo nekaj časa počakali in nato razpis ponovno objavili, saj smatramo, da v tem trenutku na trgu pač ni potencialnega ponudnika, ki pa se lahko sčasoma pojavi.” Prodaja posameznih poslovnih prostorov na bazenu pa se jim na občini ne zdi smiselna.

trim fitnes na bazenu

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --