19.6 C
Trbovlje
nedelja, 1. avgusta 2021
ZON.siAktualnoIščejo soseda Megasu

Iščejo soseda Megasu

Občina Trbovlje v najem oddaja gostinski lokal na Sallauminesu 8. Ponudbe sprejemajo do četrtka, 19. maja.

Poslovni prostor pod restavracijo Megas Aleksandros, pri letnem kopališču, v izmeri 144 kvadratnih metrov in skupne prostore v izmeri 39 kvadratnih metrov daje občina Trbovlje v najem za določen čas 3 let z možnostjo podaljšanja. Poslovni prostor, ki je v pritličju, v naravi predstavlja 99,27 kvadratnih metrov, terasa pa 44,73 kvadratnih metrov. Del poslovnih prostorov je neločljivo povezan z lokalom Megas Aleksandros.

Najemnina bo določena sporazumno, vendar ne nižja od 619,91 evrov mesečno. Izbran bo ponudnik, ki bo ponudil plačilo najvišje najemnine.

Še do jutri iščejo najemnika fitnesa

V lasti občine je celoten bazenski kompleks, občina pa išče najemnika za kar dva prazna lokala na Sallauminesu 8, še vedno tudi najemnika za fitnes. Občina je od prvega najema do danes najemnino znižala za 295,10 evrov: “cene ne bomo več zniževali,” zatrjujejo na občini Trbovlje.

Rajši imajo prazne prostore, kot nižjo najemnino, čeprav ima občina s praznim fitnesom mesečno 150 evrov stroškov: “V primeru neuspeha bomo nekaj časa počakali in nato razpis ponovno objavili, saj smatramo, da v tem trenutku na trgu pač ni potencialnega ponudnika, ki pa se lahko sčasoma pojavi.” Prodaja posameznih poslovnih prostorov na bazenu pa se jim na občini ne zdi smiselna.

trim fitnes na bazenu

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toča in neurje, najslabše v Zagorju in Trbovljah

Več gasilskih enot so morali aktivirati trboveljski in zagorski gasilci. Poleg neurja je škodo povzročala tudi toča. Nekatera območja so ostala brez elektrike. Več v...