2.7 C
Trbovlje
petek, 9. decembra 2022
ZON.si1+1=2Našli rešitev, da bo igrišče odprto za javnost, iščejo varnostnika

Našli rešitev, da bo igrišče odprto za javnost, iščejo varnostnika

Veliko je bilo že slišati okoli tega, da bi prenovljeno gimnazijsko igrišče v Trbovljah lahko bilo odprto tudi za drugo mladino. Zdaj pa Gimnazija in ekonomska srednja šola (GESŠ) Trbovlje išče nekoga, ki bi preko javnih del v popoldanskih urah bdel nad igriščem, da bi bilo odprto tudi v tem času. 

Z GESŠ Trbovlje so nedavno na občino zaprosili za odobritev javnega delavca, ki bi od aprila do oktobra v popoldanskem času nadzoroval šolsko igrišče, da bi bilo lahko odprto tudi za druge občane. Na občini so predlog podprli in bodo javnega delavca sofinancirali skupaj z Zavodom RS za zaposlovanje.

Gimnazijsko igrišče GESŠ Trbovlje bo spet na voljo za uporabnike.

Na GESŠ tako že iščejo primernega kandidata za to delo, zato vabijo vse, ki bi jih tovrstno delo zanimalo in izpolnjujejo pogoje za zaposlitev preko javnih del, da kontaktirajo svoje svetovalce na zavodu za zaposlovanje. 

Gimnazijsko igrišče bo tako kmalu spet lahko na voljo mladini in drugim občanom tudi popoldan, trenutno pa ga lahko v tem času uporabljajo le po predhodni najavi in dogovoru z GESŠ. 

SORODNI ČLANKI:

Igrišče zaprli za javnost, občina (tokrat) nasprotuje

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Na trboveljskem parkirišču pisana druščina takšnih in drugačnih

Dobra novica za kupce je, da so se cene rabljenih vozil ustalile, s tem pa je trg rabljenih vozil zopet postal konkurenčen in zanimiv,...
X