5.9 C
Trbovlje
nedelja, 9. maja 2021
ZON.siAktualnoNagrade šestim zagorskim diplomantom

Nagrade šestim zagorskim diplomantom

Občina Zagorje ob Savi je tudi letos objavila javni razpis za dodelitev nagrad diplomantom za uspešno opravljene zaključne naloge dodiplomskega in podiplomskega študija v lanskem letu. Občina že od leta 2010 denarno nagrajuje diplomante za uspešno opravljene zaključne naloge dodiplomskega in podiplomskega študija, katerih vsebina se nanaša na gospodarsko, zgodovinsko, kulturno, geografsko ali kako drugače povezano vsebino z občino Zagorje ob Savi.

Letos je na razpis, ki je potekel 24. februarja 2021, prispelo šest prijav, vse naloge bodo nagrajene. Tokratni nagrajenci so: Blaž Herman za nalogo z naslovom Prenova konstrukcije in optimizacija termo sprožilnika visokonapetostnih varovalk, Jakob Smolič: Uvedba informacijske tehnologije za izboljšanje varnosti pred poplavami v občini Zagorje ob Savi, Patricija Ostrožnik, ki se je v nalogi lotila vpliva podružničnih šol na razvoj podeželja na primeru zasavske statistične regije, Maja Remškar za nalogo Poznavanje pripomočkov za izvajanje ožjih dnevnih aktivnosti med starostniki v občini Zagorje ob Savi, Ema Virant za nalogo z naslovom Hlevi za govedo in načrt novogradnje na kmetiji Razboršek in Maja Odlazek: Odpornosti termično modificiranega lesa invazivnih vrst proti razkroju in navlaževanju.

Nagrajene naloge bodo zainteresiranim občankam in občanom tudi tokrat na ogled v Knjižnici Mileta Klopčiča v Zagorju.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zaprta zasavska zaradi plazu, podrto drevje, ogroženi stanovanjski objekti

Zaradi močnega deževja so danes gasilci intervenirali v vseh zasavskih občinah, in še vedno na terenu odstranjujejo posledice. Trenutno je zaradi zemeljskega plazu zaprta...