-- OGLAŠEVANJE --

NAGRADE čisto VSAK DAN!

-- OGLAŠEVANJE --

VSAK DAN v obdobju adventa bomo nekoga nagradili. Svojo srečo lahko preizkusite vsak dan posebej, časa imate vse do 24. 12. 2015!

Nagradna igra ADVENT 2015

Trajanje celotne nagradne igre

Nagradna igra ADVENT poteka na spletni strani ZON.si od 1. 12. 2015 do 24. 12. 2015. Vsak dan imajo bralci možnost sodelovati v nagradni igri in za sodelovanje prejeti nagrado.

Kako sodelovati?

Za sodelovanje v nagradni igri morajo na elektronski naslov nagradna@zon.si poslati svoje podatke: IME in PRIIMEK, kraj bivanja in svoj elektronski naslov. V zadevo morajo vpisati naslov, ki ga zahteva igra tistega dne.

Nagrade

Nagrado za sodelovanje vsak dan priskrbi različno podjetje. Prevzem nagrade je odvisen od podjetja, ki podarja nagrado. Nekatere nagrade se pošiljajo po pošti, druge nagrade se prevzamejo v poslovalnici/lokalu. O načinu bo nagrajenec obveščen po elektronski pošti. 

Način in objava nagrajencev

Primer: Za nagradno igro, ki bo potekala 1. 12. 2015 bomo sprejemali elektronska sporočila tekmovalcev za nagrade od 1.12.2015 od 0:01 do 23:59. Nagrajenec bo objavljen naslednji dan, torej v tem primeru 2. 12. 2015 na www.zon.si in na FB ZON – Zasavske onlajn novice. 

Srečno!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

ANKETA: Kaj bi vi prebrali najprej?

Zanima nas, kakšne vsebine so vam najbolj všeč. Kaj je tisto, kar bi prebrali najprej.
-- OGLAŠEVANJE --