-- OGLAŠEVANJE --

Hrastniške Puzzle nagrajene

Za stekleno skodelico Puzzle, prvi tridimenzionalno zložljivi stekleni izdelek na svetu, je Steklarna Hrastnik prejela prestižno nagrado 'Red Dot', za katero se je potegovalo več kot 5.000 izdelkov.

-- OGLAŠEVANJE --

Prvi 3D zložljivi stekleni izdelek na svetu

Grega Likar
Grega Likar

 »Skodelice Puzzle so rezultat ideje, v kateri sem združil estetsko in uporabno vrednost izdelka, uporabniku namreč omogočajo številne možnosti uporabe. Prav ta raznolikost uporabe, možnost zlaganja v širino in višino skodelice Puzzle odlikuje kot edinstven in unikaten izdelek,« pravi oblikovalec nagrajenega izdelka Grega Likar iz Steklarne Hrastnik.

Izbirala 41-članska komisija

Red Dot velja za eno največjih in najbolj prestižnih tekmovanj na področju oblikovanja izdelkov na svetu. Na letošnjem tekmovanju je sodelovalo 5.214 izdelkov, nagrado, ki jo je podeljevala 41-članska strokovna komisija, pa je prejelo le 1,5 % prijavljenih.  Po besedah generalnega direktorja Steklarne Hrastnik Andreja Božiča za Steklarno to pomeni dodatno potrditev, da delajo dobro: »To je potrditev inovativnosti naših industrijskih oblikovalcev ter tehničnega znanja našega razvoja in proizvodnje,« pravi Božič.

V Steklarni Hrastnik del prihodkov od prodaje Puzzel vračajo v okolje, tako da študentom omogočajo pridobivanje praktičnih izkušenj, ki tako teoretično znanje s fakultete prenesejo v prakso.

Nagrajene skodelice Puzzle Steklarne Hrastnik
Nagrajene skodelice Puzzle Steklarne Hrastnik

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --