8.9 C
Trbovlje
ponedeljek, 20. marca 2023
ZON.siAktualnoNa trboveljskem sodišču na dražbi hiše, zemljišča, elektronske naprave

Na trboveljskem sodišču na dražbi hiše, zemljišča, elektronske naprave

Ste kdaj vrgli oko na predmete in nepremičnine, ki se na dražbah prodajajo, ker posamezniki ali pravne osebe ne poravnajo svojih obveznosti? Trboveljsko in litijsko sodišče imata trenutno razpisanih 9 sodnih dražb. Prodajajo se celotne hiše, deleži hiš, zemljišče in tudi avtomobil ter različne elektronske naprave. 

Prva dražba bo na sporedu – če seveda ne bo prišlo do preklica, kar se pogosto zgodi – 10. januarja. Predmet dražbe so elektronske naprave – televizija, prenosni računalnik in mobilni telefon. Vse skupaj pa se prodaja po izklicni ceni 450 evrov. Zarubljene elektronske naprave se bodo tokrat prodajale že drugič, prodaja bo klasična dražba z zviševanjem cene, potekala bo v Hrastniku.

Na dražbi se je znašla tudi četrtina stanovanjske hiše na Krištandolski na Dolu pri Hrastniku. Izklicna cena je nastavljena na 28 tisočakov, spletna dražba pa bo 16. januarja.

V tem mesecu se bosta zvrstili še dražbi za LCD televizor z izklicno ceno 450 evrov in avtomobil Renault Laguna z začetno ceno 1.800 evrov, dražbi bosta na Trgu revolucije v Trbovljah, na naslovu dolžnika. Še eno vozilo znamke Renault je pristala no dražbi, ki bo konec meseca v Zagorju v Okrogarjevi koloniji.

Na Dolu pri Hrastniku je za 2.000 evrov naprodaj še zemljišče ter za 193.000 evrov se na dražbi prodaja stanovanjska hiša na Marnem, prav tako v Občini Hrastnik. Nepremičninski dražbi bosta potekali na spletu.

Tudi sodišče v Litiji ima razpisano eno spletno dražbo za hišo v Gabrovki. Objavljena je stanovanjska hiša z izklicno ceno 150.000 evrov.

V Zasavju dobite hišo že za 45 tisočakov

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zasavski plavalci v ljubljanskem Tivoliju

V Ljubljani je minuli vikend potekal tradicionalni že 35. Pokal Ježek, ki je v Tivoli privabil kar 380 plavalcev iz 23 klubov Slovenije in...
X