-- OGLAŠEVANJE --

Na trboveljskem sodišču na dražbi hiše, zemljišča, elektronske naprave

-- OGLAŠEVANJE --

Ste kdaj vrgli oko na predmete in nepremičnine, ki se na dražbah prodajajo, ker posamezniki ali pravne osebe ne poravnajo svojih obveznosti? Trboveljsko in litijsko sodišče imata trenutno razpisanih 9 sodnih dražb. Prodajajo se celotne hiše, deleži hiš, zemljišče in tudi avtomobil ter različne elektronske naprave. 

Prva dražba bo na sporedu – če seveda ne bo prišlo do preklica, kar se pogosto zgodi – 10. januarja. Predmet dražbe so elektronske naprave – televizija, prenosni računalnik in mobilni telefon. Vse skupaj pa se prodaja po izklicni ceni 450 evrov. Zarubljene elektronske naprave se bodo tokrat prodajale že drugič, prodaja bo klasična dražba z zviševanjem cene, potekala bo v Hrastniku.

Na dražbi se je znašla tudi četrtina stanovanjske hiše na Krištandolski na Dolu pri Hrastniku. Izklicna cena je nastavljena na 28 tisočakov, spletna dražba pa bo 16. januarja.

V tem mesecu se bosta zvrstili še dražbi za LCD televizor z izklicno ceno 450 evrov in avtomobil Renault Laguna z začetno ceno 1.800 evrov, dražbi bosta na Trgu revolucije v Trbovljah, na naslovu dolžnika. Še eno vozilo znamke Renault je pristala no dražbi, ki bo konec meseca v Zagorju v Okrogarjevi koloniji.

Na Dolu pri Hrastniku je za 2.000 evrov naprodaj še zemljišče ter za 193.000 evrov se na dražbi prodaja stanovanjska hiša na Marnem, prav tako v Občini Hrastnik. Nepremičninski dražbi bosta potekali na spletu.

Tudi sodišče v Litiji ima razpisano eno spletno dražbo za hišo v Gabrovki. Objavljena je stanovanjska hiša z izklicno ceno 150.000 evrov.

V Zasavju dobite hišo že za 45 tisočakov

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --