-- OGLAŠEVANJE --

Na poti do sanj

-- OGLAŠEVANJE --

Mešani pevski zbor Gimnazije Litija je zadnje dni z mislimi pri udeležbi na mednarodnem tekmovanju pevskih zborov Festa musical Olomouc na Češkem.

Glasbena nostalgija

“Prav iz tega razloga bodo veseli vsakega prostovoljnega prispevka, še posebej pa udeležbe obiskovalcev, ki bodo lahko uživali ob nastopu mladih in obujali spomine ob znanih melodijah,” pove ravnateljica  Vida Poglajen.

Koncert z naslovom Glasbena nostalgija bo potekal jutri, 27. januarja, ob 19. uri v Delavskem domu Zagorje. Vstopnine ni, je pa, kot že rečeno, dobrodošel vsak prostovoljni prispevek.

Že v dopoldanskem času bo pevski zbor nastopil pred učenci OŠ Ivana Skvarče in OŠ Toneta Okrogarja iz Zagorja ter pred učenci OŠ Ivana Kavčiča iz Izlak.

Gimnazijada

Mešani pevski zbor Gimnazije Litija je bil ustanovljen že leta 1999. V letošnjem šolskem letu je vanj vključenih 40 dijakov in dijakinj, od maja 2015 pa jih vodi zborovodja Blaž Rojko.

Kot posebnost se na litijski gimnaziji lahko pohvalijo še s pevsko gimnazijado. Gre za koncerte srednješolskih zborov iz vse Slovenije in tudi zamejstva, ki jih organizirajo že dolgih deset let.

Fotogalerija:

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --