14.3 C
Trbovlje
sobota, 1. oktobra 2022
ZON.siAktualnoNa Izlakah pes ugriznil občana

Na Izlakah pes ugriznil občana

Včeraj okoli 12. ure se je na območju Trbovelj zgodila prometna neserča zaradi nepravilnega  premika 65-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je trčil v  kombinirano  vozilo.  Pri  tem je nastala materialna škoda v višini 1000 evrov.  Voznikoma  je  bil  odrejen  preizkus  alkoholiziranosti, ki je pri povzročitelju  pokazal  1,04  mg/l alkohola v izdihanem zraku. Kršitelju je bilo  odvzeto  vozniško  dovoljenje  in prepovedana nadaljnja vožnja, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Fotografija je simboliča.

Policisti so dopoldan na območju Zagorja ob Savi občanu zasegli neznano snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Zasežena snov bo poslana v preiskavo in v primeru potrditve, da gre za prepovedano drogo, bo zoper kršitelja uveden prekrškovni postopek z izdajo odločbe o prekršku in stranska sankcija odvzem predmetov.

V popoldanskem času so bili policisti na območju Izlak obveščeni, da pes ugriznil občana. V zvezi z dogodkom policisti zbirajo obvestila glede prekrška po Zakonu o zaščiti živali. O ugrizu psa je bila obveščena Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin. Zoper lastnika psa pa bo po vseh zbranih obvestilih izveden ustrezen ukrep.

V popoldanskem času so bili policisti obveščeni o sumu kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari, ki naj bi ga storili izvajalci gradbenih del in pri tem poškodovali lastnino oškodovanca. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujo.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V Retju prikaz najboljših jahačev in brezplačno jahanje ter aktivnost za obiskovalce

Trboveljsko konjeniško društvo, ki ima svoje prostore v Retju, v soboto pripravlja dogodek, kjer bi se radi predstavili in pokazali tudi napredek domačih jahačev....
X