-1.6 C
Trbovlje
četrtek, 30. novembra 2023
ZON.siAktualnoMraz ni ovira'

Mraz ni ovira’

Se še spomnite, ko smo pisali o trboveljskih nogometašicah? Punce so kljub mrazu že začele s treningi. Še je čas, da se jim pridružite.

V ponedeljek so dekleta, pod vodstvom Tonija Škofce začela s treningi. Na prvem treningu se jih je, kljub mrazu, zbralo deset najbolj zagnanih, ki so podrobno prisluhnile navodilom trenerja in komaj čakale na zadnji del treninga, da so zaigrale med seboj.

Mraz ni ovira

"Smo zagnane in pripravljene na delo. Tudi mraz nam ni predstavljal ovire," nam je dejala Elvedina Mujkić Bešić, ena izmed igralk in organizatork, in dodala, da se vse zainteresirane žal niso mogle udeležiti treninga. "Prvega treninga se niso mogle udeležiti vse. Upam, da se nas prihodnjič zbere še več in da pokažemo, iz kakšnega testa smo."

 

Pridružite se jim

Če bi se jim rada pridružila še kakšna nogometna navdušenka, lahko kontaktira Elvedino prek elektronske pošte elvedina.mujkic@gmail.com ali prek Facebooka.

In še to. Treningi potekajo trikrat na teden, in sicer ob ponedeljkih od 19. ure do 20:30, ter ob sredah in petkih od 20. ure do 21:30. V primeru snega bodo punce trenirale v soboto.

Mi držimo pesti za punce in upamo, da se jim uresniči želja, da jeseni zaigrajo tudi v ligi.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Čeprav ni posluha prevoznika, župan vztraja pri avtobusni liniji »čez hrib«

»To kar že celo leto obljubljamo, bo. Očitno smo divjina, Afrika, ki avtobusnega prevoznika niti ne zanima. Bomo pa sami.« Tako je začel župan...