17.5 C
Trbovlje
četrtek, 5. avgusta 2021
ZON.siAktualnoMnožično bodo testirali tudi v Trbovljah

Množično bodo testirali tudi v Trbovljah

V Zagorju jutri in v Trbovljah v sredo, bo omogočeno hitro testiranje za novi koronavirus. Testiranje bo potekalo v avli Delavskega doma Trbovlje – glavni vhod v DDT, in sicer od 9. ure do 17. ure. Vsi zainteresirani za testiranje naj imajo s seboj kartico zdravstvenega zavarovanja oziroma osebni dokument. Hitro testiranje je pomembno za odkrivanje asimptomatskih okuženih oseb, ki bi lahko nevede prenašali okužbo tudi med ostale.

Na testiranje lahko tudi občani drugih občin

“Občane bi želeli opozoriti, da vam negativen rezultat testiranja ne omogoča, da opustite vse preventivne ukrepe. Še vedno je potrebno upoštevati varnostno razdaljo, redno razkuževanje oziroma umivanje rok, higieno kašlja, uporabo obraznih zaščitnih mask v zaprtih javnih prostorih in povsod, kjer ni mogoče zagotavljati varnostne razdalje vsaj 1,5 mesta. Prav tako vse občane pozivamo, da v času novoletnih praznikov kar se da omejijo stike in s tem preprečijo širjenje okužbe.” poudarijo na trboveljski občini.

Množično hitro testiranje tudi v Zagorju

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Na hrastniški policiji iščejo administratorja – rok za prijavo 3 dni, pot do objave pa …

Ministrstvo za notranje zadeve, natančneje Policija išče administratorja s srednješolsko izobrazbo za delo na Policijski postaji Hrastnik. So pa postavili neverjetno kratek rok za...