7.6 C
Trbovlje
četrtek, 6. maja 2021
ZON.siAktualnoMnožično hitro testiranje tudi v Zagorju

Množično hitro testiranje tudi v Zagorju

Zaradi bližajočih se prazničnih dni, ko se bodo mnogi srečevali s svojimi bližnjimi, s katerimi ne živijo v skupnem gospodinjstvu, in tudi zato, ker število okužb s koronavirusom na območju občine Zagorje ob Savi še vedno raste, se je Občina Zagorje z Ministrstvom za zdravje dogovorila, da omogočijo množično testiranje s hitrimi testi tudi v zagorski dolini. V času epidemije in visokih tveganj okužbe je presejalno testiranje s hitrimi testi namreč zelo pomemben ukrep, ki pomaga zaustavljati širitev virusa ter hkrati omogoča vsaj omejeno opravljanje določenih dejavnosti.

Testiranje s hitrimi testi, za katerega se ni potrebno predhodno prijaviti in je brezplačno omogočeno vsem, ki se želijo testirati, bo potekalo v torek, 29. decembra, med 9. in 17. uro v avli Kulturnega centra Delavski dom Zagorje. S seboj je potrebno imeti zdravstveno kartico.

Občina Zagorje ob Savi poziva vse, še posebej tiste, ki nameravate v teh dneh obiskovati svoje bližnje, da s hitrim testom preverite svoje zdravstveno stanje in na ta način preprečite nepotrebno dodatno širjenje okužb. Hkrati pa vas prosijo, da tudi med prazniki ne pozabite na zdravje in z zaščitnimi ukrepi zaščitite sebe in svoje bližnje.

 

Občina Zagorje ob Savi

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Od avtošole pred 70 leti do rally tekmovanj in modelarstva

»Res smo ponosni in ja, 70 let je minilo od prvega, ustanovnega zbora Avto moto društva Izlake,« navdušeno pove predsednik društva AMD Izlake Bogo...