18.5 C
Trbovlje
četrtek, 5. avgusta 2021
ZON.siAktualnoMnožično hitro testiranje tudi v Zagorju

Množično hitro testiranje tudi v Zagorju

Zaradi bližajočih se prazničnih dni, ko se bodo mnogi srečevali s svojimi bližnjimi, s katerimi ne živijo v skupnem gospodinjstvu, in tudi zato, ker število okužb s koronavirusom na območju občine Zagorje ob Savi še vedno raste, se je Občina Zagorje z Ministrstvom za zdravje dogovorila, da omogočijo množično testiranje s hitrimi testi tudi v zagorski dolini. V času epidemije in visokih tveganj okužbe je presejalno testiranje s hitrimi testi namreč zelo pomemben ukrep, ki pomaga zaustavljati širitev virusa ter hkrati omogoča vsaj omejeno opravljanje določenih dejavnosti.

Testiranje s hitrimi testi, za katerega se ni potrebno predhodno prijaviti in je brezplačno omogočeno vsem, ki se želijo testirati, bo potekalo v torek, 29. decembra, med 9. in 17. uro v avli Kulturnega centra Delavski dom Zagorje. S seboj je potrebno imeti zdravstveno kartico.

Občina Zagorje ob Savi poziva vse, še posebej tiste, ki nameravate v teh dneh obiskovati svoje bližnje, da s hitrim testom preverite svoje zdravstveno stanje in na ta način preprečite nepotrebno dodatno širjenje okužb. Hkrati pa vas prosijo, da tudi med prazniki ne pozabite na zdravje in z zaščitnimi ukrepi zaščitite sebe in svoje bližnje.

 

Občina Zagorje ob Savi

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Na hrastniški policiji iščejo administratorja – rok za prijavo 3 dni, pot do objave pa …

Ministrstvo za notranje zadeve, natančneje Policija išče administratorja s srednješolsko izobrazbo za delo na Policijski postaji Hrastnik. So pa postavili neverjetno kratek rok za...