23.9 C
Trbovlje
sobota, 24. julija 2021
ZON.siAktualnoMnožična testiranja še v Radečah in Hrastniku - tokrat le za občane

Množična testiranja še v Radečah in Hrastniku – tokrat le za občane

Jutri, 30. 12. 2020, se bo ob 9. uri zjutraj v Športni dvorani Hrastnik pričelo množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi na Covid-19. Udeležijo se ga lahko občanke in občani Hrastnika, ki bolezni še niso preboleli oziroma je še niso imeli. V Športno dvorano bo mogoče vstopiti le skozi glavni vhod pri bazenu, z zagotavljanjem varnostne razdalje in vseh higienskih ukrepov. Testiranje bo potekalo tako, da se bo na odvzemnem mestu opravilo test, rezultate pa bo ekipa zdravstvenih delavcev približno v 20 minutah po odvzemu sporočila testirani osebi po telefonu. Vsi udeleženci testiranja morajo s seboj imeti tudi zdravstveno in osebno izkaznico. Testiranje bo potekalo do 15. ure.

Hitri testi bodo tudi v Radečah – danes in jutri med 11. ter 13. uro. Testi bodo za občane brezplačni, tisti, ki se želijo testirati pa morajo s seboj imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Naročanja, kot tudi drugje, ni. Prideš, počakaš na vrsto in se testiraš. Rezultate bodo testirani prejeli po SMS sporočilu približno pol ure po testiranju.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...