-- OGLAŠEVANJE --

Mladoletnik iz Hrastnika pobegnil od doma, a so ga policist izsledili

-- OGLAŠEVANJE --

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi:
– v ponedeljek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in lahkimi telesnimi poškodbami v Zagorju. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog
– prekršek po Zakonu o zaščiti živali na območju Potoške vasi, saj je pes ugriznil drugega psa. Po vseh zbranih obvestilih sledi prekrškovni postopek.
– prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Zagorju. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.
– obveščeni so bili o kamenju na regionalni cesti št. 666 Zagorje – Podkum in na regionalni cesti št. 415 Izlake -Mlinše, kjer so policisti kraj zavarovali za sanacijo in prevoznost ceste so poskrbeli delavci cestnega podjetja.
– obravnavali so kaznivo dejanje zatajitve denarja na območju Zagorja ob Savi. Sledi zbiranje obvestil.
– obveščeni so bili o trčenju v divjad na regionalni cesti št. 415 Izlake-Mlinše.
– v torek so sprejeli prijavo pogrešane osebe na območju Krškega, saj se le ta ne javlja ožjim sorodnikom. Policisti so izvedli prve ukrepe za izsleditev osebe nadaljnje aktivnosti pa odstopili na PP Krško.
– obveščeni so bili o nepravilno parkiranem vozilu na območju Hrastnika. Policisti so izdali obvestilo o prekršku.
– obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo v Trbovljah. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.
– prejeli so prijavo kršitve javnega reda in miru z glasno glasbo v Hrastniku, kjer pa kršitev ni bila ugotovljena.
– sprejeli so prijavo pogrešane mladoletne osebe v Hrastniku. Med zbiranjem obvestil je bil mladoletnik izsleden ter predan staršem.
– v sredo so obravnavali prometno nesrečo s samoudeležbo voznika motornega kolesa na glavni cesti št. 108 Zagorje-Litija, v kateri se je voznik lažje telesno poškodoval. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.
– v Zagorju ob Savi so obravnavali kaznivo dejanje tatvine dela vozila, s katerim je oškodovanec oškodovan za okoli 200 evrov. Sledi zbiranje obvestil.
– v četrtek, okoli 21.30 smo bili obveščeni o dogodku na območju Zagorja ob Savi, kjer je osebo pri prečkanju naraslega hudournika, ki je tekel čez cesto, voda odnesla v strugo hudournika. Takoj je bila sprožena iskalna akcija, vendar je bila oseba mrtva najdena šele naslednji dan v strugi potoka.

PP Litija:
– v ponedeljek so bili obveščeni o delovni nesreči v naselju Renke. Delavec, ki je opravljal dela na strehi je padel in pri tem utrpel telesne poškodbe. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v SB Trbovlje. Policisti še zbirajo obvestila zaradi suma storitve kaznivega dejanja ogrožanja varnosti pri delu. O ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.
– zvečer so bili obveščeni o spuščenem psu v Litiji, ki bi lahko bil nevaren. Pes je bil s strani policistov izsleden, prav tako je bil ugotovljen lastnik psa. Ugotovljena kršitev 46. a člena Zakona o zaščiti živali, zaradi česar je bil lastniku psa izdan plačilni nalog.
– obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo na relaciji Litija – Ljubljana. Voznika osebnega vozila je zaneslo in je trčil v odbojno ograjo. Vozniku je bil izdan plačilni nalog, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.
– v torek so bili policisti obveščeni, da je v naselju Renke prišlo do drzne tatvine. Ugotovljeno je bilo, da je do oškodovanke prišel neznan moški, kateri se je predstavil kot delavec podjetja telekomunikacijskega podjetja in jo zamotil, ter odpeljal za hišo. Ko je oškodovanka vstopila nazaj v hišo je bila slednja popolnoma razmetana, vendar storilec vrednejših predmetov ni odtujil. Sledi zbiranje obvestil.
– zvečer so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na relaciji Podbukovje – Rovišče, kjer sta trčila voznik osebnega vozila in motorist. Nesrečo je povzročil motorist, ki je po trčenju takoj odpeljal s kraja nesreče. Sledi zbiranje obvestil.
– ponoči so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru z glasno glasbo v Litiji. Na kraju je bila ugotovljena kršitev, kršiteljici pa je bilo izrečeno opozorilo.
– v sredo so v Litiji obravnavali tatvino registrskih tablic. Sledi zbiranje obvestil.
– zjutraj so bili obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo in pobegom v naselju Hotič, katero je povzročil voznik tovornega vozila, medtem ko ga je prehiteval voznik osebnega vozila. Povzročitelj je s kraja odpeljal in ni nudil podatkov vozniku osebnega vozila, kateri je po trku zapeljal izven vozišča. Povzročitelj je bil kmalu izsleden, po vseh zbranih obvestilih pa bo zoper njega podan ustrezen ukrep.
– obveščeni so bili o tatvini opažnih plošč v naselju Šmartno pri Litiji. Nastala je materialna škoda v višini okoli 2000 evrov. Sledi zbiranje obvestil.
– obravnavali so kršitev javnega reda in miru z elementi nasilja v družini. Zoper kršitelja je uveden prekrškovni postopek.
– popoldan so posredovali v sporu med sosedi, kjer je bila ugotovljena kršitev javnega reda in miru in bo uveden prekrškovni postopek.
– zvečer so bili obveščeni, da je v naselju Ustje zaradi naliva, voda dvignila kovinski pokrov odtoka meteorne vode. Policisti so na kraju zavarovali mesto, ker je bil ogrožen promet, zadevo pa so sanirali gasilci.
– ponoči so bili, da je v naselju Zagorica okoli 500 metrov ceste pod vodo. Obveščene so bile pristojne službe, ki so uredile zaporo do sanacije.
– v četrtek so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari. Sledi zbiranje obvestil.
– obveščeni so bili o kaznivem dejanju nasilja v družini, kjer obvestila še zbirajo.

PP Trbovlje:
– v ponedeljek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v Trbovljah z udeležbo voznikov osebnih avtomobilov. Policisti so po preverjanju vseh pogojev za vožnjo pri obeh voznikih, izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.
– pri kontroli cestnega prometa je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, pri katerem je preliminarni test pokazal prisotnost prepovedanih substanc v organizmu. Odrejen strokovni pregled je voznik odklonil, zato mu je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, na pristojno okrajno sodišče pa bo zoper njega podan obdolžilni predlog.
– v nočnem času je kršitelj z glasno glasbo kršil nočni mir in počitek ljudi. Izdan muje bil plačilni nalog.
– v torek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v Trbovljah, kjer je neznani voznik po trku kraj zapustil brez nudenja podatkov soudeležencu. Na vozilu oškodovanca nastala materialna škoda v višini 1000 evrov, policisti v cilju izsleditve povzročitelja še zbirajo obvestila.
– občanka je na policijski postaji naznanila kaznivo dejanje, pri katerem je neznanec preko spleta z njeno kartico opravil več nakupov in jo oškodoval za približno 600 evrov. Policisti v zvezi kaznivega dejanja zbirajo obvestila.
– obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola in ni upošteval pravil o prednosti. Zaradi suma kaznivega dejanja nevarne vožnje mu je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, na pristojno okrožno državno tožilstvo pa bo podana kazenska ovadba.
– v sredo se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo v Trbovljah, kjer je neznani voznik po trku kraj zapustil brez nudenja podatkov soudeležencu. Na vozilu oškodovanca nastala materialna škoda v višini 4000 evrov, policisti v cilju izsleditve povzročitelja še zbirajo obvestila.
– pri kontroli cestnega prometa je bil ustavljen voznik mopeda, pri katerem je preizkus alkoholiziranosti pokazal vrednost 0.58 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Kršitelju je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog.
– v četrtek so obravnavali spor med dvema osebama, kjer je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

PP Hrastnik:
– v ponedeljek je voznik tovornega vozila z nakladalno rampo poškodoval parkirano vozilo. Na vozilu je nastal o okoli 100 evrov materialne škode.
– v torek so obravnavali poškodovanje vhodnih vrat zapuščenem objektu v Novem logu. Sledi zbiranje obvestil.
– obravnavali so kršitev javnega reda in miru, kjer je bil zoper kršitelja podan obdolžilni predlog.
– v sredo so osebi zasegli zavojček z neznano posušeno rastlino, za katero obstaja sum da gre za prepovedano drogo – konoplja. Snov je bila poslana v analizo
– v četrtek so bili obveščeni o požaru na vikendu na Leši. Ugotovljeno je bilo, da je zaradi dotrajanosti električne napeljave prišlo do požara in je vikend pogorel v celoti in z njim tudi 10 panjev čebel. O dogodku bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --