-- OGLAŠEVANJE --

Mladi voznik divjal po Trbovljah in ostal brez izpita

-- OGLAŠEVANJE --

Zasavski policisti imajo za sabo precej miren podaljšan vikend. Še največ dela so imeli v Litiji, kjer so se znova ukvarjali s tatvinami in vlomi. 

PP Hrastnik

Hrastniški policisti so v petek okoli 12. ure vozniku tovornega vozila zasegli tovorno vozilo, ker so ga na cesti zasačili brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper voznika bodo podali obdolžilni predlog.

PP Trbovlje

Trboveljski policisti so prav tako v petek obravnavali primer medvrstniškega nasilja med dvema mladoletnikoma. Mladostnika se bosta zaradi hude krvi morala soočiti z nadaljnjimi ukrepi.

V soboto pa so med kontrolo prometa in meritvami hitrosti v naselju zaradi prevelike hitrosti ustavili voznika začetnika z območja Hrastnika. Namerili so mu kar 89 km/h, zato so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje, zoper voznika bodo podali tudi obdolžilni predlog.

PP Zagorje ob Savi

V noči na ponedeljek so zagorski policisti obravnavali prometno nesrečo na cesti med Litijo in Zagorjem ob Savi, kjer je na cesto padlo kamenje in poškodoval vozilo, ki je peljalo mimo. Policisti so dogodek zaznamovali.

PP Litija

Litijski policisti so v petek obravnavali kaznivo dejanje tatvine v eni izmed trgovin na območju Litije. Varnostnik je prijel osumljenko in jo zadržal do prihoda policije. Zoper osumljenko bo podana kazenska ovadba.

Policisti so bili prav tako v petek okoli 19. ure obveščeni, da je na območju Litije z višine okoli 5 metrov v globino padel moški in se huje telesno poškodoval. S helikopterjem so ga reševalci odpeljali v UBKC Ljubljana, njegovo življenje pa je ogroženo. Policisti so opravili ogled in zbirajo obvestila o vseh okoliščinah dogodka. Po prvih podatkih je prišlo do padca z lestve pri čiščenju žleba strehe. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

V soboto so policisti PP Litija obravnavali poskus vloma v brunarico športnega društva, v nedeljo pa so posredovali ob kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju in krištvi, povezani z izobešanjem zastave. Zoper oba kršitelja policisti vodijo prekrškovni postopek.

SORODNI ČLANKI:

V sporu 22- letnik zabodel sorodnika

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --