20.2 C
Trbovlje
nedelja, 4. junija 2023
ZON.si1+1=2Mladi Litijani, prispevajte k strategiji razvoja občine po vaši meri!

Mladi Litijani, prispevajte k strategiji razvoja občine po vaši meri!

Občina Litija je pričela z izdelavo Strategije za mlade. Da bi se z njo čim bolj približali mladim, so pripravili vprašalnik za stare med 15 in 29 let, ki živijo v občini Litija. 

“Ste pomemben vir znanj, informacij in vpogleda v to, kam naj se podpora na področju mladine usmeri,” so mlade nagovorili v litijski občinski upravi, kjer želijo z anketnim vprašalnikom spoznati, kako doživljajo občino Litija, možnosti in priložnosti, ki jih ponuja, pa tudi težave, s katerimi se srečujejo.

V vprašalniku, ki je dosegljiv na tej povezavi, občina mlade med drugim sprašuje po njihovem odnosu do sveta na splošno, kako zdravo in pomembno se jim zdi okolje, v katerem živijo, ali menijo, da lahko v domačem kraju najdejo pomoč za psihofizično težave, kako zadovoljni so s ponudbo športnih aktivnosti ter kaj radi počnejo v prostem času, kje živijo in kako vidijo stanovanjsko problematiko, kakšna se jim zdi ponudba delovnih mest v Litiji in podobno. 

Odgovore in odzive mladih bodo zbirali do 15. maja. 

SORODNI ČLANKI:

Mladi, z idejami na plan. Rezerviranih je 3000 evrov!

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Dirka na Katarino – zaprte bodo ceste po Trbovljah

Jutri bo v Trbovljah potekalo tradicionalno tekmovanje športnih avtomobilov na Katarino, ki ga organizira društvo Magnet. Vabljeni na ogled dirke in razstave starodobnih vozil....
X