15 C
Trbovlje
četrtek, 21. oktobra 2021
ZON.siAktualnoTatataram! Najboljši mladi kreativec prihaja iz Hrastnika

Tatataram! Najboljši mladi kreativec prihaja iz Hrastnika

Hrastniški grafični oblikovalec Boštjan Laznik in sodelavec Gregor Vuk sta na 26. Slovenskem oglaševalskem festivalu (SOF) prejela nagrado za najboljša mlada kreativca.

Junija letos bosta tako na mednarodnem festivalu kreativnosti, na tekmovanju Young Lions v Cannesu zastopala Slovenijo.

Doživela sanjski scenarij vsakega kreativca

Foto: arhiv SOF

»Že nekaj dni po tistem, ko sva prejela nagrado naju je čakal otroški šampanjec, dva nova iPad Pro in kopica novih poslovnih priložnosti. Torej so mladi kreativci na SOF-u odlična odskočna deska za kariero v oglaševalstvu. Predvsem pa so dobra preizkušnja, kako izmeriti svoje miselne transverzale pod pritiskom izkušene žirije. Zmaga naju je navdala z optimizmom in nama dala nov zagon. Cannes je sanjski scenarij vsakega pravega kreativca in hvaležna sva, da sva postala del tega filma,” je po prejemu nagrade povedal Hrastničan Boštjan Laznik, samostojni grafični oblikovalec in kreativni svetovalec z večletnimi izkušnjami ter fokusom na branding, spletno oblikovanje in uporabniško izkušnjo.

24 ur za idejo in predstavitev

Žirijo sta prepričala z mobilno aplikacijo Polpenzionist, ki vzpodbuja in nagrajuje medgeneracijsko sodelovanje. Digitalno kreativno rešitev za iniciativo ‘Dedki in babice skrbijo za vaš dom, ko vas ni’ sta morala zasnovati in predstaviti zgolj v 24 urah.

Foto: arhiv SOF, nagrado za najboljša mlada kreativca je prevzel Gregor Vuk.

Slovenski oglaševalski festival je osrednji letni dogodek oglaševalske stroke v Sloveniji, ki ga organizira Slovenska oglaševalska zbornica v sodelovanju z agencijo Paideia Events.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V novem litijskem jih bo do 160

V občini Litija po zastavljeni časovnici poteka gradnja novega vrtca - ta bo nadomestil sedanjo enoto Najdihojca, ki ima svoje prostore v več kot...