Miss Slovenije obiskala Dewesoft

Trboveljsko podjetje Dewesoft je v teh dneh obiskala prav posebna gostja, Miss Slovenije Maja Zupan.

0
398
Foto: Dewesoft

Miss Slovenije Maja Zupan se je seznanila z delom v podjetju in si ogledala tudi pospeševalnik Katapult. Projekt Miss Slovenije je namreč naravnan tako, da izpostavlja Slovenijo, slovensko podjetništvo, turizem in slovenske blagovne znamke. Bila je fascinirana, da je v Trbovljah toliko uspešnih in perspektivnih zgodb in je ponosna, da predstavlja Slovenijo v svetu.

Enoletna štipendija za Miss Slovenije

Dewesoft je po besedah Andreja Orožna aktualni Miss Slovenije podaril enoletno štipendijo. “Gre za obojestransko promocijo. Na sejmih in dogodkih doma in v tujini bo zastopala Slovenijo in tudi Dewesfot. Gre za zanimivo titulo, za tujce je zelo fascinantno, ko nas predstavlja tudi Miss Slovenije.” Sodelovali so že na letošnjem sejmu Enova v Parizu.

“Zasavci ste lahko ponosni!”

Projekt Miss Slovenije je idealno promocijsko orodje, ima prepoznavnost, pritegne ljudi in zato lahko preko projekta predstavljajo zgodbe, ki jih ljudje sami ne morejo. “Predstavljamo Slovenijo v svetu in uspešne slovenske zgodbe. Zasavci ste lahko ponosni, da imate takšno podjetje. En drugemu dajemo dodatno vrednost in sporočamo, da se da, če se hoče,” pravi organizatorka projekta in lastnica licence Miss Slovenija Jelka Verk, ki razmišlja tudi o uvedbi Miss Zasavja, kot posebne regije.

PUSTI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here