7.6 C
Trbovlje
sreda, 5. maja 2021
ZON.siAktualnoMilijon prostovoljskih ur v Lafarge-u

Milijon prostovoljskih ur v Lafarge-u

V sklopu sodelovanja z lokalno skupnostjo se je podjetje Lafarge Cement vključilo v program prostovoljstva, ki je enoten za celotno skupino Lafarge.

Do leta 2020 naj bi opravili milijon prostovoljskih ur
S tem programom, po besedah Andreja Sopotnika iz Lafarge-a,  iščejo možnosti za ustvarjanje vrednosti za vse njihove javnosti – delničarje, kupce, zaposlene in lokalne skupnosti v bližini naših proizvodnih obratov.

Projekt prostovoljstva deluje na dveh področjih, in sicer sodelovanje z lokalno skupnostjo v smislu izboljšanja kakovosti življenja v okolju, kjer delujejo ter ustvarjanja delovnih mest in razvoj znanj.

‘Odzivi naših zaposlenih na projekt prostovoljstva so pozitivni. V prvih dveh mesecih smo opravili 70 prostovoljnih ur, do konca letošnjega leta pa načrtujemo še 260 ur, namenjenih projektom v lokalni skupnosti. S tem bomo izpolnili cilj, ki smo si ga zadali za letos – 4 ure prostovoljstva na zaposlenega.’ Je pojasnil Andrej Sopotnik, ki skrbi za odnose z mediji v Lafarge Cementu.

Lopato v roke je prijel tudi direktor Haimo Primas
Program prostovoljstva je namenjen vsem zaposlenim v Lafargeu. Tudi direktor trboveljske cementarne, Haimo Primas, je že sodeloval v programu. Ob koncu marca se je za tri ure pridružil sodelavcem in sodelavkam, ter članicam Hortikulturnega društva Trbovlje pri urejanju vhoda v Trbovlje. 

lafarge

SORODNI ČLANKI:

 400 brezposelnih v program javnih del

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Od avtošole pred 70 leti do rally tekmovanj in modelarstva

»Res smo ponosni in ja, 70 let je minilo od prvega, ustanovnega zbora Avto moto društva Izlake,« navdušeno pove predsednik društva AMD Izlake Bogo...