-- OGLAŠEVANJE --

Milijon evrov za poslovno cono, zemljišča šla za med

-- OGLAŠEVANJE --

Smo nosilci razvoja v osrednjem delu Slovenije, pravi zagorski župan Matjaž Švagan in ob tem dodaja, da gre zasluga uspešnim managerski strukturi, kot občina lahko le ustvarjajo dobre pogoje.

Župan Matjaž Švagan in direktor občinske uprave Tadej Špitalar.

Milijon evrov bo namenjenih Ekonomsko poslovni coni selo, ki je eden od ključnih projektov občine v okviru Operativnega programa za izvajanje EU kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020. Projekt je junija letos kot prvi v regiji prejel odločitev o podpori s strani Službe vlade za razvoj in kohezijsko politiko. Več kot 800 tisoč bo prišlo iz naslova EU skladov in državnega proračuna. Preostanek bo primaknila občina iz proračuna.

Na območju Sela bo podjetje AGM Nemec, s katerim je občina že podpisala pogodbo, uredil gospodarsko javno infrastrukturo (prometna, energetska, komunalna, telekomunikacijska…) na območju bodoče cone, z namenom zagotavljanja ustreznih pogojev za opravljanje dejavnosti mikro, malim in srednjim podjetjem.

“Veseli smo, da je bil potencial za širitev dejavnosti s strani domačih podjetij že prepoznan, saj so štirje od petih karejev že prodani” je dodal direktor občinske uprave Tadej Špitalar in naštel podjetja, ki so na javni dražbi odkupila zemljišča: SEPRO G, GOBOVC in Hilman.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --