15.2 C
Trbovlje
četrtek, 8. junija 2023
ZON.si1+1=2Juhuuu! Med zimskimi počitnicami BREZPLAČNO na VR/AR ter 3D delavnice v Trbovljah

Juhuuu! Med zimskimi počitnicami BREZPLAČNO na VR/AR ter 3D delavnice v Trbovljah

Med zimskimi počitnicami, od 6. do 10. februarja 2023, bodo v DDT izvajali štiri različne ustvarjalne delavnice. Vse bodo brezplačne, šolarji pa se bodo lahko udeležili samo ene ali prišli na več delavnic.

V ponedeljek bodo imeli delavnico stop-motion animacije, na kateri bodo udeleženci izdelali svojo risanko v tehniki stop-motion. Spoznali bodo osnovne principe animiranja, sami sestavili svojo zgodbo in s pomočjo pametnega telefona izdelali krajši video. V torek bodo udeleženci ustvarjali svoje virtualne svetove, ki si jih bodo na očalih za virtualno resničnost tudi ogledali. V četrtek bodo spoznavali, kako oblikovati model za tiskanje na 3D tiskalniku. V petek pa bodo na delavnici fotografiranja spoznali majhne trike, kako izboljšati svoje fotografije. Na vseh delavnicah bomo uporabljali programska orodja, ki so brezplačno dostopna, tako da bodo lahko udeleženci pridobljeno osnovno znanje dodatno razvijali doma.

Delavnice DDTLaba med zimskimi počitnicami bodo potekale med 10.00 in 13.00.

  1. 2.: stop-motion animacija
  2. 2.: ustvarjanje virtualnih svetov
  3. 2.: oblikovanje v programu Blender
  4. 2.: delavnica fotografije

*Delavnice med zimskimi počitnicami so brezplačne. Predznanje ni potrebno. Prijave na: ddtlab@dd-trbovlje.si.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

FOTO: Urnebes nad Zasavjem, iskalna akcija za pogrešano v potoku

Iz zagorskega konca poročajo o poplavljenih kleteh, voda ogroža stanovanjsko hišo, v Orehovici je poplavilo cestišče in cesta med Trojanami in Izlakami ne neprevozna. Poplavilo...
X