6 C
Trbovlje
sreda, 22. marca 2023
ZON.siAktualnoMed vikendom zasegli tri vozila, ker vozniki niso imeli veljavnega vozniškega dovoljenja

Med vikendom zasegli tri vozila, ker vozniki niso imeli veljavnega vozniškega dovoljenja

V minulem vikendu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

 

PP Trbovlje

 

Neznanec je v petek v nočnem času na parkirišču v Trbovljah pristopil do parkiranega osebnega avtomobila in poškodoval lak vozila ter s tem lastnika oškodoval za okoli 400 evrov.

Pri kontroli prometa so v petek popoldan ustavili 21-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo, zoper njega pa podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V nočnem času so zaradi glasne glasbe intervenirali v Trbovljah in 46-letnemu kršitelju izrekli globo.

V nočnem času je prišlo tudi do spora in pretepa med tremi mladoletnimi osebami. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper njih ustrezno ukrepali.

 

PP Zagorje ob Savi

 

Zagorski policisti so v petek obravnavali sum nedovoljenega vstopa v stanovanje v Zagorju. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih zoper znanega osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Med vikend opravili policistov je tudi prometne nesreča z materialno škodo in pobegom na območju Zagorja. Policisti so opravili ogled kraja in glede prometne nesreče še zbirajo potrebna obvestila.

Delovno nesrečo so obravnavali v enem izmed podjetij na območju Občine Zagorje ob Savi, kjer je bil delavec lažje poškodovan. Svoje ugotovitve bodo policisti posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Policisti so prav tako v petek odstopili od obravnave prometne nesreče z materialno škodo, saj so bili izpolnjeni pogoji za odstop.

V soboto so policisti prejeli obvestilo o sumu kaznivega dejanja tatvine v trgovini na območju Litije. Nadaljnjo preiskavo kaznivega dejanja bodo izvajali policisti PP Litija.

Nesreča pri delu v gozdu se je zgodila na območju Šentgotarda, kjer je oseba sama opravljala dela v gozdu, pri tem pa ga je huje poškodovala odlomljena veja. Policisti so opravili ogled kraja ter zbirajo obvestila. Svoje ugotovitve bodo posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

 

PP Litija

 

V petek se je na območju Zavrstnika zgodila prometna nesreča z materialno škodo, v kateri sta bili udeleženi dve vozili. Nastala je manjša materialna škoda. Policisti so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Občanu so v Litiji zasegli PVC vrečko z neznano snovjo, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Po analizi bo izveden ustrezen postopek o prekršku. Ker se je oseba v postopku nedostojno vedla mu je bil izdan plačilni nalog.

V soboto, okoli 9. ure se je na relaciji Gabrovka – Čatež, zgodila prometna nesreča z materialno škodo, kjer je voznik traktorja zaradi neprilagojene hitrosti bočno trčil v voznico osebnega vozila. Zoper voznika vodijo postopek o prekršku.

Na območju Kresnic se je v nedeljo zjutraj podrlo drevo, ki je oviralo promet. Policisti so vejevje odstranili. Obveščena je bila cestna služba.

 

PP Hrastnik

 

Policisti so v petek pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo, zoper njega pa podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Občanu so v soboto v Hrastniku zasegli PVC vrečko z neznano snovjo, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Po analizi bo izveden ustrezen postopek o prekršku.

Pri kontroli prometa so ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo, zoper njega pa podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Urša Haberl na evropskem prvenstvu v Španiji

Od 22. do 26. marca bo v Guadalajari potekalo Evropsko prvenstvo za člane in članice v karateju in para-karateju. V posamezni kategoriji lahko državo...
X