-- OGLAŠEVANJE --

Med vikendom poostren nadzor prometa

-- OGLAŠEVANJE --

Med 17. in 19. oktobrom bo potekal drugi del akcije 0,0 šofer. V tem času bodo policisti poostreno nadzirali psihofizično stanje voznikov na slovenskih cestah. “Bodite odgovorni vozniki – preden se usedete za volan, ne uživajte alkohola,” pozivajo policisti.

Poostrene kontrole bodo potekale ob različnih časovnih obdobjih in na različnih cestnih relacijah. Prav tako bodo policisti vsem kršiteljem hujših prekrškov (visoka prekoračitev hitrosti, nepravilno prehitevanje in neupoštevanje določil o prednosti itd.) odredili tudi preizkus alkoholiziranosti, so sporočili na spletni strani ministrstva za notranje zadeve.

Preverjali bodo, kje so vozniki uživali alkohol

Bodo pa policisti tokrat tudi poostreno nadzirali spoštovane določb Zakona o omejevanju porabe alkohola. Preverjali bodo, kje oziroma v katerih gostinskih lokalih so vozniki, kontrolirani v poostrenem nadzoru, in udeleženci hujših prometnih nesreč z višjo koncentracijo alkohola v izdihanem zraku, uživali alkoholne pijače.

Avtor: LC

Fotografija: MNZ

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --