12.2 C
Trbovlje
petek, 22. oktobra 2021
ZON.si1+1=2Marko in Zdravko iz Mlinš na Izlake

Marko in Zdravko iz Mlinš na Izlake

Moči zagorske policijske postaje so se združile z AMZS-jem. Voznike in udeležence v prometu sta danes “pozdravljala” Zdravko in Marko.

Začeli so pred Osnovno šolo na Mlinšah, nato pa so se usmerili na šolske poti na Izlakah. Bistvo je obveščanje in ozaveščanje udeležencev v prometu na prisotnost šolarjev.

“Akcija je s strani voznikov in pešcev zelo lepo sprejeta, mnogi so v pozdrav in odobravanje mahali, otroci v vozilu so se ozirali in najpomembnejše, vsi so v bližini šol in šolskih poti zmanjšali hitrost vožnje” je povedal Boris Grošelj iz Občine Zagorje, ki je prepričan, da tovrstne akcije prispevajo k večji prometni varnosti in strpnosti ter seveda boljši prometni kulturi. Tokrat so bile Izlake že drugič izbrane za gostitelje akcije, kot pravi Grošelj, si želijo, da bi bili še kdaj.

V letošnjem letu pa se v Zagorju obeta tudi prometna delavnica, na kateri bodo opozorili na različnih vremenske razmere, na zimsko stanje, na pomembnost odbojnih trakov na oblačilih, obutvi in torbah in podobnem. Več o delavnici v kratkem.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

ZGODBA: Nekdanja radeška županja zbolela za rakom, tri leta kasneje še hčerka

Rak, ne le na dojkah, pač pa vsakršna oblika raka in vsaka resnejša bolezen, je osebna zgodba vsakega posameznika in njegovih svojcev. V prvi...