25 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoLastnina nekdanje košarkarske zvezde na dražbi

Lastnina nekdanje košarkarske zvezde na dražbi

Okrajno sodišče v Trbovljah objavilo javno dražbo za prodajo luksuznega avtomobila nekdanje košarkarske zvezde.

V sredo, 7. decembra, bo v Hrastniku, na naslovu Log 23, javna dražba osebnega vozila, katerega lastnik je nekdanji košarkaš in slovenski reprezentant Marko Tušek.

Prodaja vozila na javni dražbi izhaja iz naslova dolga, ki ga Tušek dolguje Javnemu jamstvenemu, preživninskemu in invalidskemu skladu Republike Slovenije. Vrednost vozila je bila ocenjena na 11.000 evrov.

tusek-markoOd zvezde do pripornika

Danes 41-letni košarkaš je svojo kariero začel pri kranjskemu Triglavu, nadaljeval v ekipi Union Olimpije, kasneje ga je pot zanesla še v Španijo in Italijo, nazadnje je postal član košarkarskega kluba Zeta v Črni Gori.

denar evro (33)Sodna kalvarija se je začela v boju z njegovo bivšo ženo Jasmino Selaković, nekdanjo rokometašico Olimpije, zaradi neplačevanja preživnine. S Selakovićevo sta se ločila le tri leta po rojstvu danes 14-letnega sina.

Tušek si je pred dobrim desetletjem ustvaril novo življenje v Črni Gori, letos septembra pa so mu ob prečkanju meje slovenski policisti odvzeli prostost in ga prepeljali v pripor na Povšetovo.

Dobrih 22.000 evrov dolga

Toliko namreč znaša znesek zaradi neplačevanja preživnin, ki ga mora Tušek poravnati v roku štirih let. Če v obdobju petih let ne bo storil novega kaznivega dejanja in bo v prihodnje redno plačeval preživnine za sina, se bo izognil zagroženemu zaporu.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X