5.4 C
Trbovlje
sobota, 23. oktobra 2021
ZON.siAktualnoKupnina za Sveo že na računu Ledave, danes primopredaja

Kupnina za Sveo že na računu Ledave, danes primopredaja

Po nakupu bivše poslovne stavbe podjetja Svea je danes stekla primopredaja objekta, s čimer bo občina Zagorje tudi uradno postala lastnica objekta.

335.370 evrov kupnine danes nakazali Ledavi

Kupnina z DDV v višini 330.190,32 evrov za objekt in kupnina v višini 5.182,56 evrov z DDV za premično opremo je bila prodajalcu, podjetju Ledava nakazana danes, so povedali na občini Zagorje.

Hkrati poteka izdelava načrtov za energetsko sanacijo objekta, z Glasbeno šolo Zagorje pa so usklajene tako prostorske zahteve za potrebe šole, kot tudi vse tehnične rešitve, da bo objekt izpolnjeval vse standarde za delovanje glasbene šole.

Spomladi dela na objektu

Dela na objektu bodo stekla spomladi prihodnje leto po pridobitvi gradbenega dovoljenja, pravijo na občini, poleg glasbene šole pa bo v stavbi tudi manjši salon kuhinj blagovne znamke Svea skupaj z upravnimi prostori podjetja, nove prostore pa bo dobila tudi Regionalna azvojna agencija Zasavje, ki zdaj najema prostore v bivši upravni stavbi nekdanjega rudnika.

SORODNI ČLANKI:

Dela se škoda, obnova se bo začela “takoj”

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Cel mesec popolnih občasnih ZAPOR na cesti Zagorje – Litija

Zaradi sečnje dreves bodo na cesti Litija - Zagorje, natančneje na območju Litija - Spodnji Log popolne kratkotrajne zapore do 30 minut. Zapore so...