-- OGLAŠEVANJE --

Kupili zemljišče! V Zasavju se obeta nova proizvodna hala in zaposlovanje

Uspešno trboveljsko podjetje Kovit projekti se bo širilo. Na novo so pridobili kar 10.000 kvadratnih metrov zemljišč.

-- OGLAŠEVANJE --

Pred dnevi je podjetju Kovit projekti na Nasipih v Trbovljah po dolgotrajnih pogajanjih uspelo odkupiti sosednje zemljišče, katerega lastnik je bilo velenjsko podjetje Gorenje gospodinjski aparati. “Pogajanja so trajala dolgo, lahko nam ne bi uspelo, zato se nismo hoteli prehitro hvaliti,” je na vprašanje, zakaj so nakup izpeljali tako potihem odgovoril direktor podjetja Kovit projekti Sandi Grm.

Sandi Grm

100 odstotno povečanje proizvodnje

V prihodnosti nameravajo na novo pridobljenem zemljišču postaviti še kakšno proizvodno halo. “Vmes so tudi občinska zemljišča, zato bomo najprej z občino Trbovlje, ki je zelo kooperativna, zamenjali zemljišča. Ko bo to urejeno, bomo zaprosili za gradbeno dovoljenje. Če bo šlo vse po načrtih, se bo prihodnje leto na tem mestu že začelo kaj dogajati,” pravi Grm.

V naslednjih 5 do 10 letih namerava podjetje Kovit projekti proizvodnjo povečati za 100 odstotkov. “Širiti nameravamo že obstoječo dejavnost, povečati kapacitete. Širitev bo postopna, saj je vezana na drago opremo,” je še povedal Grm.

SORODNI ČLANKI:

Vedno na preži za novimi sodelavci

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --