31.6 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.si1+1=2Kup brezplačnih aktivnosti tudi v februarju

Kup brezplačnih aktivnosti tudi v februarju

“Hvala. Tokratni zapis bi začeli z zahvalo vsem udeležencem, ki se redno udeležujejo vseh naših brezplačnih aktivnosti. Hvala tudi našim prijateljem, našim prostovoljcem, ki skupaj z udeleženci delijo svoje izkušnje in znanje.” Tako je prispevek o aktivnostih v Večgeneracijskem centru Zasavje začel Dušan Malič.

Takoj po novem letu so na Večgeneracijskem centru Zasavje začeli oziroma kar nadaljevali tam, kjer so končali lansko leto.

Nadaljujejo se stalne aktivnosti, in sicer s tečaji Ure slovenske kulture, Z angleščino na pot, potem sta tu še tečaja nemškega jezika Wer bist du? in Wir sprechen Deutsch.

Vsak ponedeljek in četrtek se dobivajo na srečanjih Male življenjske šole čuječnosti, ob sredah pa potekajo tudi srečanja na aktivnostih Novodobne tehnike za zdravo in srečno življenje.

Da ostanejo povezani in skupaj pa smo se v januarju srečevali v VGC spletni kavarni na petkovi kavici, za umetniško ustvarjanje so tudi poskrbeli s tečajem Slikanje za dušo. Z izvajanjem vseh omenjenih aktivnosti nadaljujejo tudi v februarju vključno z nekaj novostmi.

Najkrajši mesec v letu bodo popestrili s tečaji, delavnicami in predavanji. Prijazno vabljeni na brezplačne aktivnosti:

  • Dan varne rabe interneta 2021, računalniška delavnica (torek, 9. 2. 2021 ob 9.00),
  • Pogovorimo se o Covidu, prim. mag. Irena Manfredo, dr. med. (torek, 9. 2. 2021, ob 18.00, predavanje bo potekalo v sodelovanju s Knjižnico Mileta Klopčiča Zagorje ob Savi),
  • Pregled nad stroški – vodenje družinskega proračuna v Excelu, računalniška delavnica (torek, 16. 2. 2021, ob 9.00),
  • Ekološko semenarstvo in spomladanska pridelava vrtnin, Ana Ogorelec (torek, 16. 2. 2021, ob 18.00),
  • Kako svetlili misel in počutje, pater Karel Gržan (torek, 23. 2. 2021, ob 18.00, predavanje bo potekalo v sodelovanju s Knjižnico Mileta Klopčiča Zagorje ob Savi).

Vse aktivnosti v mesecu februarju bodo potekale na daljavo prek spleta. Zaradi omejenega števila prostih mest na določenih aktivnostih, so potrebne predhodne prijave. Prijavite se lahko prek prijavnega obrazca https://forms.gle/4TfY7gxUL5XJzsE1A ali pišite na info@vgc-zasavje.si.

Prijavite se čim prej in si tako zagotovite prosto mesto, saj se mesta hitro polnijo. Več o posameznih aktivnostih si lahko preberete na www.vgc-zasavje.si.

 

Projekt Večgeneracijski center Zasavje sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Evropski socialni sklad.

 

Dušan Malić, Večgeneracijski center Zasavje

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...