22.7 C
Trbovlje
petek, 24. septembra 2021
ZON.siAktualnoKronika minulega vikenda: Našli tudi otroško kolo, lastnik naj se zglasi na...

Kronika minulega vikenda: Našli tudi otroško kolo, lastnik naj se zglasi na policijsko postajo!

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

  1. 8. 2021 okoli 11. ure uri so policisti voznici osebnega vozila zasegli vozilo zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper kršiteljico bo podan obdolžilni predlog.
  2. 8. 2021 nekaj pred 16. uro se je v Hrastniku zgodila prometna nesreča v kateri so bile štiri osebe lahko telesno poškodovane. Do nesreče je prišlo zaradi nepravilne smeri vožnje. V nesreči je nastalo za okoli 6.000 evrov materialne škode.
  3. 8. 2021 okoli 18. ure so bili policisti obveščeni, da se na Dolu pri Hrastniku nezavarovan sprehaja večji pes, policisti pa zoper lastnico vodijo prekrškovni postopek.

PP Zagorje ob Savi

Policisti so na območju PP Litija in na regionalni cesti Zagorje – Trojane obravnavali povoženje srne, ob izpolnjenih pogojih so v obeh primerih odstopili od ogleda, ter dogodka zabeležili.

Na območju Zagorja ob Savi sta potekali dve javni prireditvi in sicer kolesarski vzpon na Zasavsko sveto goro in Zagorski tek. Policisti so sodelovali pri varovanju teh dve prireditev.

Policisti so bili obveščeni o najdenem otroškim gorskem kolesu temno sive barve znamke MERIDA. Lastnika naprošamo, da se z dokazili o lastništvu zglasi na Policijski postaji Zagorje ob Savi, kjer se predmet hrani.

Policisti so v noči iz sobote na nedeljo obravnavali dve kršitvi javnega reda in miru zaradi glasne glasbe, obema kršiteljema je bilo zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru, izrečeno opozorilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

So drugačni – pa kaj potem! Vsak je dragocen diamant …

Z naraščanjem življenjske dobe narašča tudi število obolelih ljudi za demenco. Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence, ki se začne neopazno in postopoma napreduje. Včeraj...

Funk Fu z novim singlom Skica

Pokopališke poti do nove podobe

Obvestilo o POPOLNI zapori parkirišč