-- OGLAŠEVANJE --

Krajani s prstom na napačnega

-- OGLAŠEVANJE --

Krajan Kovka nad Hrastnikom se je obrnil na nas, ker že od prvomajskega snega cesta ni pospravljena in ovira promet. Najbolj ga je zmotilo to, da imajo težave kombiji in avtobusi, ki vozijo otroke.

kovk2Seveda smo takoj preverili na občini, kjer pa so nam pojasnili, da so odgovorni lastniki zemljišč.

Direktor občinske uprave Janez Kraner je pojasnil, da občina ni lastnik gozdnih parcel “lahko le pojasnim, da lastniki gozda gospodarijo s svojo lastnino in so v takšnem primeru tudi dolžni pospraviti les iz profila ceste”. Vzdrževalec ceste pa lahko le v prvem trenutku intervencijsko omogoči prevoznost ceste, kar je občina tudi storila. Ker lastnik gozda še ni pospravil podrtih dreves so, po našem obvestilu v sredini tedna, delavci komunalnega podjetja še požagali veje približno 2 metra nad bankino vozišča, “spravilo lesa pa je pravica in dolžnost lastnika gozda” še poudarijo na občini, kjer so ne glede na dolžnost, takoj ukrepali.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --