-- OGLAŠEVANJE --

Kopalni dan v Termah Topolšica

-- OGLAŠEVANJE --

V četrtek zjutraj so se zbrali člani Društva invalidov Hrastnik in se odpeljali v osrčje narave, kjer sta jih razveselila vonj po gozdu, ki napolni pljuča in moč termalne vode, ki vre iz nedrij zemlje. Občutja, ki prepričajo, da razvajanje niso le besede. Ste uganili? Vse to so našli v bazenih Term Topolšica.

Uživali so v prijetnem druženju in toplem pomladnem sončku ter termalni vodi, ki so jo poznali že v 16. stoletju. Zdravilna voda, svež gorski zrak in množica sončnih dni so že v prejšnjih stoletjih privabljali v Topolšico tudi gospodo z Dunaja in iz celotne Avstro-Ogrske.

Po kosilu v restavraciji so si, kljub manjši plohi, izborili sonce in si pretegnili noge ob Velenjskem jezeru, kjer so se udomačili tudi veličastni labodi. Ob jezeru je urejena “Velenjska plaža”, tu potekajo številne športno-rekreativne dejavnosti, po jezeru pa se lahko vozite s pletno, jadralnimi deskami ali SUP-i. Ali pa se, kot so se člani, sprehajate in v prijetni družbi spijete kavico.

Tako, pa je za njimi že tretji letošnji kopalni dan. Junija se bodo zapeljali na severovzhod Slovenije, natančneje v Radence.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --