-- OGLAŠEVANJE --

Komunalni nadzorniki na odstrelu

-- OGLAŠEVANJE --

Razrešeni so trije člani nadzornega sveta Komunale Trbovlje. Tako so odločili občinski svetniki na decembrski korespondenčni seji.

“Občinski svetniki so potrdili razrešitev treh članov, ki jih je imenoval občinski svet, to je dosedanjega predsednika nadzornega sveta Iztoka Hribovška in člana Mitje Vozla ter Davorina Žnidariča,” so povedali na občini Trbovlje in dodali, da bo tudi županja zamenjala člana, ki ga je imenovala, to je Zorana Gračnerja.

Novi člani najkasneje do konca decembra

Iztok Hribovšek in Jasna Gabrič

Naslednji korak je postopek za imenovanje treh nadomestnih članov nadzornega sveta komunale, ki jih bodo imenovali svetniki. “Ti člani bodo imenovani najkasneje do konca decembra,” so zatrdili na občini.

Dva člana, Vlasta Medvešek Crnkovič ter Edvard Jug sta bila kot predstavnika imenovana s strani sveta delavcev komunale. Ali ju bodo zamenjali? “Svet delavcev je pri svoji odločitvi o zamenjavi članov nadzornega sveta avtonomen,” pravijo na občini.

Ali bo menjavo članov izvedel tudi svet delavcev, smo želeli preveriti pri predsedniku Edvardu Jugu, a njegove izjave še nismo prejeli.

Fortejeva: “Občinsko vodstvo deluje protipravno

Alenka Forte

Z razrešitvijo in menjavo članov nadzornega sveta Komunale Trbovlje pa se ni strinjala občinska svetnica Alenka Forte (SDS), ki ocenjuje, da občinsko vodstvo deluje protipravno z razrešitvijo članov, ki delajo po zakonu. “Na tak način se v Trbovljah še dolgo ne bo obrnilo na bolje. Predvidevam, da bodo vsi, ki delujejo protipravno in še naprej podpirajo klientelistično občinsko politiko, klicani na odgovornost,” pravi Fortejeva.

SORODNI ČLANKI:

VIDEO: Pustoslemškov prihod na Komunalo in skrivnostni sklep

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --