-- OGLAŠEVANJE --

Kmalu odprta štiri nova gradbišča

-- OGLAŠEVANJE --

RTH bo saniral lokalno cesto Hrastnik – Blate do meje ureditvenega načrta S-5 Resnica do Blat, to je od Doma čebelarjev do odcepa za Stari Hrastnik. Javno naročilo je odprto do 19. januarja.

Sanacija bo obsegala ureditev odvodnjavanja meteornih vod, rekonstrukcijo posameznih vdornih jam in tri obsežnejše sanacije brežine pod cesto, ki kažejo znake površinskega plazenja. Izbrani izvajalec naj bi uvedbo v delo izvedel februarja, vsa dela pa morajo biti opravljena v 5 mesecih.

Izbrani izvajalci za ureditev priključka Prapretno, za sanacijo Savskega in III. polja ter sanacijo plazu

lokacija plazu Hribarnik

RTH je že izbral izvajalca za ureditev 120 metrov dolgega priključka ceste Prapretno v Hrastniku. Prejeli so dve ponudbi, najugodnejšo je ponudilo podjetje AGM Nemec, ki bo dela opravilo za 549.386 evrov brez DDV.

Včeraj pa sta RTH in podjetje AGM Nemec podpisala tudi pogodbo za sanacijo Savskega in III. polja – 1. faza, to je ureditev odvodnjavanja južnega dela območja. Vrednost del znaša 670.251 evrov z DDV, izvajalec pa bo dela opravil v 5 mesecih po uvedbi v delo.

Prav tako včeraj je RTH z izvajalcem, podjetjem NG nizke gradnje iz Novega mesta podpisal pogodbo za sanacijo in rekultivacijo plazu Hribarnik (Jesih), ki leži v ozki dolini med Novim Dolom in Krištandolom, da zagotovijo varnost naselja Novi Dol, ki leži ob vznožju plazu. Dela bo izvajalec opravil za 494.161 evrov z DDV v 250 dneh.

SORODNI ČLANKI:

Na vrsti še zadnjih 120 metrov ceste

 

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --