-- OGLAŠEVANJE --

Kljub intervenciji je bilo prepozno

-- OGLAŠEVANJE --

Danes dvajset pred četrto popoldan so gasilci in policisti prejeli obvestilo, da se iz stanovanja vali gost dim in da je v njem opaziti negibno osebo.

Trboveljski gasilci so prihiteli na Trg Revolucije in iz zadimljenega stanovanja prenesli nezavestno osebo, odstranili posodo s štedilnika, pregledali in prezračili stanovanje, ter nudili pomoč reševalcem NMP pri oživljanju. Po poročanju Regijskega centra Trbovlje, oživljanje ni bilo uspešno.

Na kraj nesrečnega dogodka so prišli tudi policisti, ki so pojasnili, da so gasilci vstopili v stanovanje in iz njega nezavestno osebo odnesli. Kljub nudenju prve pomoči je 69-letna Trboveljčanka na kraju umrla. Več bo znanega po obdukciji.

Na kraju ni prišlo do požara, smo še izvedeli s strani PU Ljubljana, temveč se je na štedilniku prismodila hrana. Dogodek nima elementov kaznivega dejanja. O ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Fotografija je simbolična.

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --