12 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siŠportKickboxing: 4.Pointfighting Cup Milano

Kickboxing: 4.Pointfighting Cup Milano

V Milanu je 1. in 4. aprilom mednarodno tekmovanje v kickboxingu, ki se ga je udeležilo skoraj 1000 tekmovalcev.

Za klub borilnih veščin Pon Do Kwan Zagorje so nastopili Zala Rozina, Tija Šiles, Nejc Kozole, Luka Leskovar, Tadej Kolander, Tina Baloh, Tjaša Kovačič in Miha Drnovšek.
Najboljši rezultat je dosegla Tina Baloh, ki je zmagala v kategoriji starejših kadetinj in mladink do 65 kg. Odlično so se borili tudi ostali naši tekmovalci. Tija Šiles je bila druga v kategoriji mlajših kadetinj do 47 kg, isti rezultat je dosegel tudi Tadej Kolander med mladinci do 84 kg, ki je v podaljšku finalne borbe izgubil za točko. Tretja mesta so osvojila Luka Leskovar med mlajšimi kadeti nad 47 kg, Zala Rozina med starejšimi kadetinjami do 42 kg in Nejc Kozole med mlajšimi kadeti do 42 kg.
Z osvojenimi sedmimi medaljami so člani kluba Pon Do Kwan Zagorje dosegli zavidanja vreden rezultat in ponovno dokazali, da v disciplini point fighting sodijo med najuspešnejše evropske tekmovalce.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...