16.6 C
Trbovlje
nedelja, 26. junija 2022
ZON.siŠportKenan in Uroš sta odpotovala na EP na Češko

Kenan in Uroš sta odpotovala na EP na Češko

Od petka, 17. do nedelje, 19. junija bo v Pragi na Češkem potekalo Evropsko prvenstvo za kadete, mladince in mlajše člane. Pomerilo se bo 1084 tekmovalk in tekmovalcev iz 48 evropskih držav. Slovenijo bo predstavljalo štiriindvajset reprezentantov, med njimi tudi dva člana Karate kluba Trbovlje, in sicer Kenan Isakovič v športnih borbah mladincev do 68 kilogramov in Uroš Markuljevič pri mlajših članih nad 84 kilogramov.

Oba bosta nastopila v soboto, Kenan v dopoldanskem in Uroš v popoldanskem delu. Včeraj zjutraj so se odpravili v Prago, “tako da kompletni reprezentanci želimo srečno pot in uspešen nastop na evropskem prvenstvu. Rezultati v zadnjem obdobju in izvedeni treningi vlivajo optimizem pred srečanjem najboljših mladih karateistov stare celine. V klubu verjamemo, da bosta Kenan in Uroš kvalitetno zastopalo barve slovenske reprezentance,” je strnil spodbudne misli Jernej Simerl, tajnik kluba v sporočilu za javnost.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Ulična razstava, tokrat v čast Sagor-ju (poznate ime?)

Občina Zagorje ob Savi je v mestnem središču popestrila kulturno ponudbo, saj je ob glavni cesti med krožiščem in Sparom postavila panoje za ulično...
X