-- OGLAŠEVANJE --

Kdo želi mesto svetovalca na okoljskem oddelku na občini?

-- OGLAŠEVANJE --

Prijave za novega sodelavca zbirajo na Občini Trbovlje. Tokrat iščejo svetovalca za pravne zadeve, ki bo delal na Oddelku za okolje, prostor in gospodarske javne službe. Prijave zbirajo do konca oktobra.

Svetovalec, ki naj bi sodeloval pri pravnih zadevah, mora imeti najmanj visoko strokovno izobrazbo smer pravo oz. prva bolonjska stopnja ista smer. Od kandidata pričakujejo 7 mesecev delovnih izkušenj ter dobro poznavanje upravnega poslovanja.

Delovno področje, na katerem bo svoje znanje pokazal novi sodelavec ali sodelavka zajema pomoč pri pripravi osnutkov predpisov ter drugih zahtevnejših gradiv, samostojno oblikovanje pogodb, zbiranje in urejanje gradiv, tudi vodenje in odločanje v upravnih postopkih.

Kandidati, ki bodo poslali svojo prijavo, naj k formalnem življenjepisu priložijo tudi informacije o drugih znanjih in veščinah, ki so jih v svoji karieri pridobili.

Več informacij je dostopnih na spletni strani Občine Trbovlje.

Urejeno delovno okolje, redna zaposlitev, super kolektiv – in vse to v Zasavju!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zasavje: Pozitiven in mlad kolektiv vabi v svoje vrste

Vse to ponuja podjetje Dukart, ki ima že skoraj 20 letne izkušnje na področju razvoja in izdelave kartonske embalaže iz valovitega kartona. Podjetje je...
-- OGLAŠEVANJE --