-- OGLAŠEVANJE --

Kdo ima idejo za turizem v Hrastniku?

-- OGLAŠEVANJE --

Hrastničani iščejo nekoga, ki bo turizem v občini pripeljal na povsem drug nivo. Kulturno rekreacijski center Hrastnik objavlja javni razpis za delovno mesto turistični informator I. Rok za prijavo je 4. april.

Pisarna TIC-a bo sprva v muzeju, a ker so lokacijo že pred samim začetkom mnogi skritizirali, to ne pomeni, da bo TIC tam tudi ostal, izvemo na KRC-u.

Zaposlitev za 3 leta

Za kandidate je priporočljivo, da imajo poleg VII. ravni izobrazbe in znanja angleščine ter drugega jezika evropske unije, tudi veljavno licenco za lokalnega turističnega vodiča ali vodiča pri Turistični zbornici Slovenije. Če kandidat licence nima, jo mora pridobiti v 12 mesecih po sklenitvi delovnega razmerja.

Z izbranim kandidatom bo sklenjeno delovno razmerje za določen čas 3 leta – za čas trajanja projekta, za polni delovni čas, s trimesečnim poskusnim delom. Kandidat bo imel gibljiv, nestalen urnik.

SORODNI ČLANKI:

Kako bodo v Hrastniku poskrbeli za turiste

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Sporni nakupi nepremičnin – DA, varnost na zasavskih cestah – NE

Skozi naselje Vače, ki je tudi turistični kraj in pot do spomenika državnega pomena - GEOSS, vodi cesta, ki jo vsakodnevno uporabljajo domačini, turisti...
-- OGLAŠEVANJE --