-- OGLAŠEVANJE --

Kdo bo nagrajenec številka 219, 220, 221 …?

-- OGLAŠEVANJE --

Tudi letos je Odbor za šolstvo in kulturo Občine Zagorje ob Savi objavil razpis za predloge dobitnikov priznanj in plaket dr. Slavka Gruma, ki jih v Zagorju od leta 1975 podeljujejo tistim, ki na področju kulture in umetnosti pustijo pečat tako v zagorskem kot tudi v slovenskem prostoru.

V Zagorju so tako skozi zgodovino podelili že 218 priznanj in plaket. Plakete dr. Slavka Gruma so namenjene kulturnim delavcem, ki se profesionalno ali ljubiteljsko ukvarjajo s kulturo, kulturnim društvom, stalnim kulturnim ustanovam in zavodom ter kulturnim sekcijam in skupinam za izjemne dosežke na področju kulture v daljšem časovnem obdobju. Priznanja dr. Slavka Gruma pa so namenjena skupinam in posameznikom za opazne dosežke v krajšem časovnem obdobju.

Razpis z vsemi dodatnimi informacijami je objavljen na spletni strani Občine Zagorje ob Savi, na povezavi: https://www.zagorje.si/razpis/817913, predloge je mogoče poslati do 31. 12. 2023, podelitev odličij pa vsako leto poteka februarja na slavnostni akademiji ob slovenskem kulturnem prazniku.

Zasavskim kulturnikom podeljena zaslužena priznanja ob kulturnem prazniku

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zdaj imate priložnost, da se vključite v “nov paket” PONI Zasavcev

Regionalna razvojna agencija Zasavje nadaljuje z izvajanjem podpornih aktivnosti za potencialne podjetnike. Objavljen je 2. javni razpis za vključitev vsaj 10 do 11 udeležencev...
-- OGLAŠEVANJE --