-- OGLAŠEVANJE --

Kdaj bodo na Ruardiju zabrneli delovni stroji

-- OGLAŠEVANJE --

Kdaj bo končno na vrsti že napovedana gradnja obvoznice Ruardi v občini Zagorje?

Izvajalca del za to večmilijonsko investicijo, ki jo vodi Direkcija RS za infrastrukturo, naj bi izbrali spomladi, so obljubljali konec lanskega leta, danes na DRSI pravijo, da bo javno naročilo objavljeno še v tem mesecu. Pogodbe z izvajalcem naj bi podpisovali konec poletja, dela pa naj bi trajala kakšno leto, tam nekje do sredine leta 2018 planirajo na občini Zagorje.

S komunalno ureditvijo ceste, pločnikom in kolesarsko stezo – torej deli, ki bodo pod okriljem občine, bodo pričeli sočasno z deli, ki jih bo naročila direkcija.

Dela se bodo pričela jeseni

Na Direkciji RS za infrastrukturo so nam potrdili, da naj bi razpis za rekonstrukcijo ceste Zagorje – Bevško z novogradnjo mostu čez Kotredeščico objavili še v tem mesecu: “Pogodba z izbranim izvajalcem bi bila lahko podpisana v avgustu ali v začetku septembra letos, v kolikor ne bo pritožb neizbranih ponudnikov, se bo z deli pričelo jeseni letos. Dela pa naj bi trajala eno leto.”

Popolne zapore NE bo

Med gradnjo obvoznice Ruardi ni predvidena popolna zapora ceste, pravijo na občini Zagorje, morda le krajše časovne intervale zaradi navezave na obstoječo komunalno infrastrukturo. Bodo pa delne zapore prometa (polovične) z urejeno semaforizacijo.

SORODNI ČLANKI:

Namesto ‘Baileya’ kmalu nov most

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --