-- OGLAŠEVANJE --

Namesto ‘Baileya’ kmalu nov most

-- OGLAŠEVANJE --

Začasni vojaški most ‘Bailey’ čez Kotredeščico bo po skoraj 30 letih zamenjal nov most. Gradnja še letos.

bailey6V kratkem naj bi bil objavljen razpis za izgradnjo novega mostu za dvosmerni promet čez potok Kotredeščica, ki je po besedah Iva Vrtačnika iz občine Zagorje v pristojnosti Direkcije RS za infrastrukturo.

Obvoznica Ruardi do leta 2018

Nov most je prva faza projekta izgradnje obvoznice Ruardi, v katerem naj bi zgradili nove hodnike za pešce s štirimi avtobusnimi postajališči, ustreznim voziščem, z izvedbo priključkov na obstoječe uvoze in izvoze, uredili križišče Kotredež, Slačnik, Evropark ter obnovili in izgradili komunalne infrastrukture, je navedeno v letošnjem proračunu občine Zagorje. Cesto bodo obnovili na odseku od Zavoda za gozdove do križišča za Trbovlje.

Več kot 2 milijona evrov za investicijo

bailey1Za projekt je bil sprejet državni lokacijski načrt, projektna dokumentacija ter podpisan sporazum med občino Zagorje in državo. Vrednost celotne investicije, ki naj bi bila dokončana leta 2018, presega 2 milijona evrov.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zasavje: Pozitiven in mlad kolektiv vabi v svoje vrste

Vse to ponuja podjetje Dukart, ki ima že skoraj 20 letne izkušnje na področju razvoja in izdelave kartonske embalaže iz valovitega kartona. Podjetje je...
-- OGLAŠEVANJE --