-- OGLAŠEVANJE --

Kazen za lažno klicanje na pomoč

-- OGLAŠEVANJE --

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje

Prometno nesrečo z materialno škodo na območju Izlak so obravnavali v petek. Policisti so udeležencema, ob izpolnjevanju pogojev za udeležbo v cestnem prometu, izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

Prometno nesrečo z materialno škodo in telesnimi poškodbami so obravnavali v centru Zagorja. Do nesreče je prišlo zaradi neupoštevanja določil o prednosti na križišču v času, ko je bil semafor na utripu rumene luči. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih zoper povzročitelja uvedli prekrškovni postopek.

Na območju Kisovca so obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer se je kršitelj na drzen in nasilen način vedel do oškodovanke. Ker kljub ukazom policistom s kršitvijo ni prenehal, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje, skladno z določili Zakona o prekrških, prav tako mu je bil izdan plačilni nalog.

PP Litija

Obravnavali so prijavo poškodovanja tuje stvari v naselju Breg pri Litiji. Sledi zbiranje obvestil.

Prav tako so obravnavali prijavo poskusa vloma v naselju Litija. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Prijavljeno je bilo zanemarjenje mladoletne osebe in surovega ravnanja. Policisti o tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na območju Ljubljane. Zadeva je bila odstopljena policistom PP Ljubljana Moste, kjer zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Pri opravljanju kontrole v cestnem prometu so ustavili voznika skuterja, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo je bilo zaseženo, zoper kršitelja pa sledi obdolžilni predlog.

PP Trbovlje

Obravnavali so dve prometni nesreči z materialno škodo, kjer sta se udeleženca dogovorila pred prihodom policistov. Udeležencem je bilo izdano obvestilo o odstopu od nadaljnjega ogleda.

Na objektu javnega zavoda je neznani storilec poškodoval omet in leseno klop ob objektu, ter lastnika s tem oškodoval za približno 500 evrov. Sledi zbiranje obvestil.

Policisti so bili obveščeni o nepravilnem parkiranju, s katerim se je onemogočal dovoz do zasebnega zemljišča. Izdali so obvestilo o prekršku.

Pri kontroli prometa so policisti ustavili voznika kolesa z motorjem, pri čemer je bilo ugotovljeno, da ga vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Rezultat opravljenega preizkusa alkoholiziranosti je znašal 0,92 mg/L alkohola v izdihanem zraku. Motorno vozilo so odvzeli, zoper voznika pa sledi obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Kršitev javnega reda in miru v stanovanju, kjer je prišlo do žalitev, so obravnavali v nedeljo. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Obravnavali so še prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo zaradi vožnje preblizu desnega roba. Vozniku je na osebnem avtomobilu nastala materialna škoda v višini okoli 3000 evrov. Zaradi kršitve cestnoprometnih predpisov so mu izdali plačilni nalog.

PP Hrastnik

Obravnavali so zlorabo bančne kartice. Neznani storilec je izvršil več transakcij z oškodovančevo kartico preko spleta in ga s tem oškodoval za nekaj čez 130 evrov. Sledi zbiranje obvestil.

Pri kontroli prometa so ustavili voznika, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,34 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo in izdali plačilni nalog.

Obravnavali so lažno naznanitev intervencije. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog.

Izsledili so voznika, ki je trčil v parkirano vozilo

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --