-- OGLAŠEVANJE --

Izsledili so voznika, ki je trčil v parkirano vozilo

-- OGLAŠEVANJE --

Minuli teden so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

Tatvina kozmetičnih izdelkov se je zgodila v eni izmed trgovin v Hrastniku. Policisti o kaznivem dejanju še zbirajo obvestila. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Poškodovanje osebnega avtomobila na parkirišču. Policisti o kaznivem dejanju še zbirajo obvestila. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

PP Trbovlje

Prijavljeno je bilo kaznivo dejanje Goljufije in ponarejanja listin pri podaji stanovanja, ki je bilo storjeno na območju Jesenic in je bilo odstopljeno pristojni enoti policije.

Sum kaznivega dejanja zanemarjanja mladoletne osebe in surovo ravnanje, ki se je dogajalo na območju Žalca, prijava je bila odstopljena pristojni enoti policije.

Prijavo tatvine denarnice na območju Trbovelj. Policisti o kaznivem dejanju še zbirajo obvestila. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

PP Zagorje

V Zagorju je bil najden mobilni telefon, ki so ga v nadaljevanju vrnili lastniku.

Na območju Izlak se je zgodilo kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, in sicer pnevmatik. Policisti o kaznivem dejanju še zbirajo obvestila. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Zgodila se je prometna nesreča z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Zagorju. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

Obravnavali so tatvino registrske tablice s parkiranega motornega kolesa v Zagorju. Po vseh zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Prometna nesreča z materialno škodo in pobegom, kjer je neznani voznik trčil v ograjo oškodovanke in jo poškodoval, se je zgodila v Zagorju. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

Prav tako se je prometna nesreča z materialno škodo zgodila na območju Izlak. Policisti so kršiteljici izdali plačilni nalog zaradi kršitve neupoštevanje pravil o prednosti.

PP Litija

Obravnavali so prometno nesrečo na relaciji Gabrovka – Tihaboj, kjer je voznik osebnega vozila, zaradi vožnje preblizu desnega roba, trčil v obcestni kamen. Zoper voznika vodijo postopek o prekršku.

V naselju Litija je, zaradi močnega vetra, prometni znak poškodoval parkirano vozilo.

Prav tako v Litiji je bila najdena bančna kartica, ki je bila vrnjena občanki.

Voznik je z vozilom trčil v divjad, ob izpolnjenih pogojih so odstopili od ogleda.

Na litijskem parkirišču se je zgodila prometna nesreča, kjer je, do sedaj neznani voznik, trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi oškodovanki nudil podatke ali o tem obvestil policijo. Nadaljuje se zbiranje obvestil.

Prijavljen je bil sum kaznivega dejanja Tatvina, ki je bila storjena v trgovskem centru, v naselju Litija. O tem še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Prometna nesreča, kjer je voznik z osebnim vozilom trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi oškodovanki nudil podatke ali o tem obvestil policijo, se je zgodila na parkirišču v Litiji. Voznik je bil izsleden, zoper njega vodijo postopek o prekršku.

V prometni nesreči v naselju Kržišče pri Čatežu je voznik osebnega vozila, zaradi neprilagojene hitrosti, trčil v obcestno drevo. Zoper voznika vodijo postopek o prekršku.

Na parkirišču v Litiji se je zgodila še ena prometna nesreča, kjer je, do sedaj neznani voznik, trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi oškodovanki nudil podatke ali o tem obvestil policijo. O nesreči še zbirajo obvestila.

Voznica je z vozilom trčila v divjad, policisti pa so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda.

V prometni nesreči v naselju Litija, kjer sta bila udeležena dva voznika osebnih vozil, je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v drugo vozilo. Zoper povzročitelja vodijo postopek o prekršku.

Obravnavali so še primera povoženja divjadi, kjer še zbirajo obvestila o dogodkih.

Drzna kraja torbice v Trbovljah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --