-- OGLAŠEVANJE --

Kampanja ali ljubezen? Mesec pred volitvami bo svojo izbranko peljal pred oltar

-- OGLAŠEVANJE --

Zasavski župani o svojih ljubezenskih razmerjih, družini in odnosih neradi govorijo. Svoje boljše polovice običajno pripeljejo le na večje dogodke, sicer pa v javnosti bolj kot ne solirajo. A v zadnjem času je veliko prahu dvignil “samski” hrastniški župan, saj je ugibanj o njegovih razmerjih nešteto. 

Nič čudnega. Župan vsake toliko na svojih družbenih omrežjih postreže s kakšno fotografijo potovanja, pohodništva ali zasebnih druženj in pojavijo se dvomi. “Kdo je pa ta zraven?” se največkrat vprašajo naši bralci. Bujna domišljija fejsbukerjev nima meja in tako Marku Funklu mesečno pripisujejo nove ljubezenske zgodbe.

Poklicali smo župana, da bi preverili zadnje govorice, te namreč pravijo, da ima izbranko – in ne le to – še letos naj bi Hrastnik dobil gospo Funkl. Presenetljivo je naš klic župana očitno pozabaval, preko telefonske linije se je zaslišal bučen krohot, v pričakovanju odgovora, pa smo bili žal razočarani. Diplomirani filozof nam je postregel s tipično filozofskim odgovorom, ki to ni. Odgovoril je namreč z vprašanjem: “Kaj pa vi mislite o tem?”

Ostali smo torej brez odgovora. Zagotavljamo pa našim bralcem, da bomo sledili korakom hrastniškega župana in takoj, ko bomo našli oprijemljive dokaze, jih bomo objavili na našem portalu.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --