21.3 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.si1+1=2Kaj bodo zasavski otroci počeli med počitnicami?

Kaj bodo zasavski otroci počeli med počitnicami?

Tokrat so zopet počitnice razdeljene na dva posamezna tedna, zato DPM Trbovlje in Hrastnik ne bosta pripravili počitniških aktivnosti, prav tako ne bo aktivnosti v mladinskih centrih.

Bodo pa v sklopu novega Večgeneracijskega centra v Zagorju v petek, 28. aprila, Kreativne urice za otroke s slikarko Lili Hribovšek.

Društvo prijateljev mladine Zagorje prav tako v petek, 28. aprila, organizira Počitniški dan v pustolovskem parku GEOSS. Odhod bo ob 9. uri z avtobusne postaje pri tržnici. Dogodek je primeren za osnovnošolce, mlajši otroci pa se lahko izleta udeležijo v spremstvu staršev. Prijave zbirajo do 24. aprila na telefonski številki 041-699-412.

V nedeljo, 30. aprila, ob 18. uri, bo v sklopu Kresa Kisovec potekala Čarovniška predstava s čarodejem Tonijem. V primeru slabega vremena bo predstava iz zunanjega prizorišča prestavljena v dvorano v Kisovcu.

Če pripravljate kakšen dogodek za otroke v času prvomajskih počitnic, nam to sporočite in bomo prispevek dopolnili.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...