22.7 C
Trbovlje
petek, 30. julija 2021
ZON.siAktualnoJUTRI: V IGM bo izbruhnil ogenj, 100 gasilcev na delu

JUTRI: V IGM bo izbruhnil ogenj, 100 gasilcev na delu

V zagorskem podjetju IGM bo jutri, 28. oktobra, med 9. in 11. uro, potekala regijska vaja v organizaciji Gasilske zveze Zagorje.

Na regijski vaji sodelovalo 100 gasilcev

Marko Bokal

V podjetju IGM Zagorje se bo ‘zgodila’ nesreča, in sicer bo zagorelo v filtrirnih napravah v peči za proizvodnjo apna. “Ker gre za večji industrijski objekt, bo na vaji sodelovalo okoli 100 gasilcev iz 9 zasavskih gasilskih društev in Gasilski zavod Trbovlje, prisotni bodo tudi policisti Policijske postaje Zagorje,” pojasni Marko Bokal iz Gasilske zveze Zagorje. ”

Šlo bo torej samo za vajo, zato brez panike, ko bodo jutri v Zagorju tulile sirene. Vse, ki bi si vajo želeli ogledati, pa Bokal obvešča, da bo označen tudi prostor za gledalce, in sicer na desni strani objekta, pri novem mostu.

Vaja poteka v sklopu regije, vsako leto jo pripravi ena gasilska zveza, letos je na vrsti Zagorje, lani so vajo izvedli skladišču blagovnih rezerv UNP v Trbovljah, predlani pa v TKI Hrastnik.

SORODNI ČLANKI:

FOTO in VIDEO: Katastrofo preprečili v zadnjem trenutku

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Največ Zasavcev na Hrvaško, le nekaj manj na dopust kar v domače kraje

Na našem portalu smo pripravili anketo, v kateri smo bralce spraševali, kam se bodo letos odpravili na dopust. Kot kaže, večina odhaja ali pa...