19 C
Trbovlje
nedelja, 4. junija 2023
ZON.siAktualnoJutri bodo z radarji merili po vseh zasavskih občinah

Jutri bodo z radarji merili po vseh zasavskih občinah

Na prehitre voznike bodo policisti prežali jutri od 6. do 18. ure po vsej Sloveniji. Lokacije in ure, kje se bodo nahajali, pa sporočajo že vnaprej.

“Z izvedbo maratona hitrosti želimo vplivati, da se povprečne hitrosti zmanjšajo, to pa bi lahko imelo pozitivne vplive na prometno varnosti” pojasnjuje Marko Kandolf, pomočnik komandirja PP Trbovlje.

V Zasavju “najbolj gosti” v Trbovljah

Z maratonom hitrosti želijo spreminjati vozniške navade

Ta teden sicer vse do nedelje, 22. aprila, poteka poostren nadzor hitrosti po vsej Sloveniji. Svoje aktivnosti bodo policisti še posebej okrepili to sredo, ko bo, tako kot v večini evropskih držav, tudi v Sloveniji potekal maraton nadzora hitrosti. V sredo lahko vozniki na več kot 600 lokacijah pričakujejo nadzor hitrosti.

“Z izvedbo maratona hitrosti želimo vplivati da se povprečne hitrosti zmanjšajo, omenjena okoliščina pa bi lahko imelo pozitivne vplive na prometno varnosti.”

Več kot 200 lokacij po Sloveniji, tabelo vseh najdete TUKAJ!

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Dirka na Katarino – zaprte bodo ceste po Trbovljah

Jutri bo v Trbovljah potekalo tradicionalno tekmovanje športnih avtomobilov na Katarino, ki ga organizira društvo Magnet. Vabljeni na ogled dirke in razstave starodobnih vozil....
X