-- OGLAŠEVANJE --

Jorgića po evropskem odličju pričakali v Hrastniku

-- OGLAŠEVANJE --

Popolno presenečenje je bila ekipna kolajna na evropskem prvenstvu. Hrastničan Darko Jorgić je s soigralci Bojanom Tokićem, Janom Žibratom in Denijem Kožulom uspel v boju proti Švedom, premagali so jih Nemci.

Bronasto odličje za Slovence

Trenerka Andreja Ojsteršek Urh in Darko Jorgić.

Pri šestih letih je začel trenirati namizni tenis v Hrastniku, da izstopa se je pokazalo zelo hitro, pravi njegova trenerka Andreja Ojsteršek Urh “nekje okoli osmega, devetega leta se je vedelo, da je pripisan temu športu, potem pa šteje delo”. Ojsteršek Urhova ga v nekaj letih vidi v svetovni špici – med 20 najboljšimi igralci, je prepričana, saj ima veliko talentov, je vztrajen in vodljiv.

Stopničk na evropskem ekipnem letos niso pričakovali, pove Darko Jorgić za naš portal, ko ga skupaj z županom in trenerji pričakamo na sprejemu v Hrastniku. “Izkoristilo smo največ kar smo lahko” še doda mladi igralec, ki pričenja s klubsko sezono. Letos ga čaka še precej mednarodnih tekmovanj, v prihodnjem letu pa naskok na svetovno prvenstvo, kjer si želi najboljše uvrstitve.

Kot vsak mladi igralec pa Jorgič cilja tudi na Olimpijske igre čez tri leta. Nazadnje mu to ni uspelo, zato bo tokrat dal vse od sebe, da odleti v Tokio.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --