-- OGLAŠEVANJE --

Jorgić in Pavčnikova na evropskem prvenstvu

-- OGLAŠEVANJE --

V dneh med 18. in 23. oktobrom se je v Budimpešti na Madžarskem odvilo evropsko prvenstvo v namiznem tenisu, ki sta se ga udeležila tudi dva Zasavca – Darko Jorgić in Tamara Pavčnik.

O tem, da se je na prvenstvo prebila le peščica najboljših igralcev namiznega tenisa iz vse Evrope, ne bomo izgubljali besed. Darko je sicer od septembra dalje član italijanskega kluba Carrara, Tamara pa članica NTK Hrastnik, kjer trenira pod okriljem Vesne Ojsteršek in Andreje Urh.

Slika 4
Pavčnikova s trenerko Vesno Ojsteršek

V ženskem delu predtekmovanja je slovenska naveza Pavčnik- Fajmut slavila zmago nad nasprotnim parom z Norveške. Na žalost se Pavčnikovi na predtekmovanju posamično ni uspelo prebiti v finalni del, ki ima prostora le za 64 najboljših igralcev s stare celine. V predtekmovalnem delu je sicer premagala Solomiyo Brateyko iz Ukrajine, a žal izgubila v boju z nasprotnicama Andreo Todorović in Stephanio Loeuillette iz Srbije in Francije.

Jorgić in njegov partner v igri dvojic Deni Kožul
Jorgić in njegov partner v igri dvojic Deni Kožul

Jorgić je v predtekmovalnem delu prepričljivo premagal vse tri  nasprotnike iz Grčije, Španije in Bolgarije, v petek pa se je tekmovanje zanj žal končalo. Po eni uri je premoč priznal izkušenemu Grku Panagiotisu Gionisu in tako izpadel v šestnajstini finala. Jože Urh, selektor moške državne reprezentance, je samo tekmo, kljub končnemu rezultatu, ocenil kot zelo dobro in nam zaupal, da Jorgića v decembru čaka še tekmovanje na svetovnem mladinskem prvenstvu v Južnoafriški republiki.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --