-- OGLAŠEVANJE --

Je usoda Partizana zapečatena

-- OGLAŠEVANJE --

Na Okrajnem sodišču v Trbovljah bo v ponedeljek, 15. februarja, potekala prva javna dražba za stavbo Partizana v Trbovljah.

Dolžni 36.000 evrov za ogrevanje

Izvršbo je proti Zvezi športnih društev Partizan zaradi neplačevanja stroškov ogrevanja, ki znašajo skoraj 36.000 evrov, v imenu Komunale Trbovlje vložila odvetniška pisarna Ostrožnik. Vrednost nepremičnine je bila ocenjena na 392.600 evrov. Prodana bo najugodnejšemu ponudniku, ki bo do 16. marca plačal celotno kupnino.

Kot je pred časom povedala predsednica Zveze športnih društev Partizan Urška Kolar društva ne uspejo pokriti stroškov, ki nastajajo. Njihove težave pa trajajo že dobro desetletje. Z najemniki so še nekako shajali, brez njih pa je sredstev enostavno premalo.»Trudimo se najti najemnike naših prostorov, vendar so težki časi, tako za društva, kot podjetja,« je dejala Kolarjeva. 

Občina ima dovolj lastnih prostorov

O usodi Partizana so se oktobra lani pogovarjali tudi občinski svetniki, vendar je bilo stališče občine Trbovlje, da ne more vlagati v tujo lastnino. V primeru Partizana gre za ogromno, potratno stavbo, občina pa ima že dovolj lastnih prostorov.

Direktor Komunale Trbovlje Milan Žnidaršič je takat pojasnil, da ima Komunala Trbovlje na objektu Partizana hipoteko, ter da so kljub dolgovom Partizan začeli ogrevati. Z Zvezo športnih društev Partizan pa so bili dogovorjeni za sestanek o poteku sanacije. Očitno neuspešno.

 

 

POVEZANI ČLANKI:

13.01.2016 Pozor, sveže prepleskano!

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Opa! Nogometna vročica na velikem platnu v zagorskem Pristanu

25. junija, ko v Sloveniji praznujemo dan državnosti, se bo v "zagorskem pristanu" odvijal prenos tekme Evropskega nogometnega prvenstva med ekipama Slovenija in Anglija. Za...
-- OGLAŠEVANJE --