17.9 C
Trbovlje
petek, 29. septembra 2023
ZON.siAktualnoJe to že stalnica? Se zaletiš, pogledaš naokrog in hitro pobegneš.

Je to že stalnica? Se zaletiš, pogledaš naokrog in hitro pobegneš.

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

V soboto – prometno nesrečo, kjer je do sedaj neznani voznik na parkirišču poškodoval parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi nudil podatke. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

V nedeljo se je na cesti od Dola proti Marnem zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v vozilo, ki je v križišču pred njim zavijalo levo. Policisti vodijo postopek o prekršku.

PP Trbovlje

V petek prijavo kaznivega dejanja nasilja v družini, kjer policisti še zbirajo obvestila.

V soboto prijavo kršitve javnega reda in miru na območju Litije, kjer zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

PP Litija

V petek prijavo nevarne vožnje, kjer je voznik nevarno prehiteval pred krožiščem za Jevnico z neprilagojeno hitrostjo vozil v smeri Litije. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

V soboto prijavo tatvine lesne mase iz gozda. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Občanu so v nedeljo zasegli manjšo količino snovi, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi sledi ustrezen postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi

V soboto v večernem času so bili obveščeni o prometni nesreči na parkirnem prostoru v Zagorju ob Savi, kjer je voznik, ne da bi nudil podatke. odpeljal s kraja. Na parkiranem vozilu je nastala manjša materialna škoda, policisti pa še zbirajo obvestila o pobeglem vozniku.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

POPOLNA zapora enosmerne v Trbovljah

Zaradi izvedbe talnih označb bo v nedeljo, 1. oktobra 2023, od 8. do 12. ure veljala popolna zapora Ulice 1. junija na odseku od Dežmana...