-- OGLAŠEVANJE --

Je to že stalnica? Se zaletiš, pogledaš naokrog in hitro pobegneš.

-- OGLAŠEVANJE --

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

V soboto – prometno nesrečo, kjer je do sedaj neznani voznik na parkirišču poškodoval parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi nudil podatke. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

V nedeljo se je na cesti od Dola proti Marnem zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v vozilo, ki je v križišču pred njim zavijalo levo. Policisti vodijo postopek o prekršku.

PP Trbovlje

V petek prijavo kaznivega dejanja nasilja v družini, kjer policisti še zbirajo obvestila.

V soboto prijavo kršitve javnega reda in miru na območju Litije, kjer zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

PP Litija

V petek prijavo nevarne vožnje, kjer je voznik nevarno prehiteval pred krožiščem za Jevnico z neprilagojeno hitrostjo vozil v smeri Litije. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

V soboto prijavo tatvine lesne mase iz gozda. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Občanu so v nedeljo zasegli manjšo količino snovi, za katero se sumi, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi sledi ustrezen postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi

V soboto v večernem času so bili obveščeni o prometni nesreči na parkirnem prostoru v Zagorju ob Savi, kjer je voznik, ne da bi nudil podatke. odpeljal s kraja. Na parkiranem vozilu je nastala manjša materialna škoda, policisti pa še zbirajo obvestila o pobeglem vozniku.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --